cos porecznego i ekonomicznego
• Strona 1 z 1
cos porecznego i ekonomicznego
Przyszedl czas na zmiane. Moj komarek przestal juz wystarczac.
Co byscie polecili? priorytety:
- koszt eksploatacji, tzn spalanie jak i koszt ewentualnych wymian czesci
- porecznosc - czyli odpadaja wszelkie czopery, ciezkie litry itp
- wygodna pozycja za kierownica, tzn wyprostowana, nie podkulone na maxa nogi, rece zgiete lekko w lokciach
Celuje w cos o pojemnosci 600+, sprzecik ma byc do smigania kolo domu choc nie wykluczam dluzszych wypraw. Raczej nie zadna szlifierka ze wzgledu na pozycje za kierownica. Cena 10k max za w miare zadbany egzemplarz.
Co proponujecie?
Co byscie polecili? priorytety:
- koszt eksploatacji, tzn spalanie jak i koszt ewentualnych wymian czesci
- porecznosc - czyli odpadaja wszelkie czopery, ciezkie litry itp
- wygodna pozycja za kierownica, tzn wyprostowana, nie podkulone na maxa nogi, rece zgiete lekko w lokciach
Celuje w cos o pojemnosci 600+, sprzecik ma byc do smigania kolo domu choc nie wykluczam dluzszych wypraw. Raczej nie zadna szlifierka ze wzgledu na pozycje za kierownica. Cena 10k max za w miare zadbany egzemplarz.
Co proponujecie?
- kzkzg
- Świeżak
Ogromny wybór sv650, przy dużym szczęściu bandzior 650 z rocznika 2007 (ale niektórzy powiedzą że z poręcznością to u niego różnie)
Ale za 10k zawsze można kupić 3 sztuki GPZeta i kłaść części z jednego w drugi.
Ale za 10k zawsze można kupić 3 sztuki GPZeta i kłaść części z jednego w drugi.
z750
- wojtoon
- Świeżak
te 10k to max, najlepiej byloby cos wyrwac za 7-8k.
Podam jeszcze pare faktow bo wczesniej zapomnialem. 183cm, 110kg, 8 tysi przejechane na ybr125, ostatnio smigam tatusiowÄ… r1150r ale to sprzet dla mnie za duzy. Ciuchy mam.
A co myslicie o Yamaha TDM 850?
Podam jeszcze pare faktow bo wczesniej zapomnialem. 183cm, 110kg, 8 tysi przejechane na ybr125, ostatnio smigam tatusiowÄ… r1150r ale to sprzet dla mnie za duzy. Ciuchy mam.
A co myslicie o Yamaha TDM 850?
- kzkzg
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości