Junak 903 i Leone RK 50
• Strona 1 z 1
Junak 903 i Leone RK 50
Siema mam pytanie chodzi o to że mam zamiar kupić albo Leone RK 50 albo Junak 903.
O Leonie wiem wszystko ponieważ ma go kuzyn, a więc poprosiłbym żebyście mi powiedzieli trochę o Junaku.
Chodzi mi o to jaki ma filtr stożkowy ? , jaki duży bak ? , osiągi po dotarciu , czy gdy się jedzie duże są wibracje plastików ? i czy warto mi kupić tego Junaka czy lepiej Leona ?
Z góry dziękuję
O Leonie wiem wszystko ponieważ ma go kuzyn, a więc poprosiłbym żebyście mi powiedzieli trochę o Junaku.
Chodzi mi o to jaki ma filtr stożkowy ? , jaki duży bak ? , osiągi po dotarciu , czy gdy się jedzie duże są wibracje plastików ? i czy warto mi kupić tego Junaka czy lepiej Leona ?
Z góry dziękuję

- AdZiUmOtO
- Świeżak
Polecam Peugeut xr6 lub Motorhispania rx50, sam mam MH i jestem z niego bardzo zadowolony. Na seryjnych częściach twój kuzyn będzie wąchał twoja spaliny
Lepszy używany markowy motorower niż nowy chiński. A za cenę nowego chinola kupisz MH lub Peugeota w bardzo dobrym stanie, + zostanie ci kasy na jakiś tuning 

- Piatek
- Świeżak
Piatek napisał(a):Polecam Peugeut xr6 lub Motorhispania rx50, sam mam MH i jestem z niego bardzo zadowolony. Na seryjnych częściach twój kuzyn będzie wąchał twoja spalinyLepszy używany markowy motorower niż nowy chiński. A za cenę nowego chinola kupisz MH lub Peugeota w bardzo dobrym stanie, + zostanie ci kasy na jakiś tuning
A wg tamte co napisałeś mi się nie podobają

- AdZiUmOtO
- Świeżak
no jak wolisz, chiński szajs który powinien być wycofany bo można się zabić przez to jak są wykonane ( są przypadki ze po paruset km pęka rama w czasie jazdy) niż markowy używany motorower to twoja strata 

- Piatek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości