Skuter Peugeot Speedfight 2 nie odpala !? pomocy :/ ....
• Strona 1 z 1
Skuter Peugeot Speedfight 2 nie odpala !? pomocy :/ ....
Witam !!!...
Mam problem mój skuter peugeot spedfight 2 AC nie chce odpalić.. Paliwa mam cały bak oleju też, iskra jest, kompresje też sprawdzałem i również jest. Mam obecnie sportowy wydech, gaźnik motoforce 17,5mm i stożek i nie tylko...Co może mu dolegać pomóżcie pomocy ! :/ Macie jakieś sugestie co można zrobić co ewentualnie sprawdzić. Jak z elektryka próbuje odpalić to jest taki dzwięk jakby nic nie łapało jak mielnik do kawy a jak z kopniaka próbuje to też nie chce załapać. Próbowałem też podlewać bezpośrednio świece ale też nic. Byłem dzisiaj w sklepie i kupiłem nową świecę NGK, całą fajkę ???.
patrz na dział // boshi
Mam problem mój skuter peugeot spedfight 2 AC nie chce odpalić.. Paliwa mam cały bak oleju też, iskra jest, kompresje też sprawdzałem i również jest. Mam obecnie sportowy wydech, gaźnik motoforce 17,5mm i stożek i nie tylko...Co może mu dolegać pomóżcie pomocy ! :/ Macie jakieś sugestie co można zrobić co ewentualnie sprawdzić. Jak z elektryka próbuje odpalić to jest taki dzwięk jakby nic nie łapało jak mielnik do kawy a jak z kopniaka próbuje to też nie chce załapać. Próbowałem też podlewać bezpośrednio świece ale też nic. Byłem dzisiaj w sklepie i kupiłem nową świecę NGK, całą fajkę ???.
patrz na dział // boshi
przemek
- przemek2210
- Świeżak
on wcale jak narazie nie chce odpalić :/ gaźnik wczoraj wyczyściłem bardzo dobrze no i dalej to samo myślisz że to może być ssanie i dlatego nie odpala że wystarczy tylko kupić nowe. Nie mam pojęcia co może być wszystko co najważniejsze to jest czyli iskra niebieska i spora, paliwa ful, sprężanie też. On żeby próbował załapać przynajmniej. Paliwo normalnie dostaje bo świeca jest mokra i w gaźnku po jakimś czasie kopania też jest paliwo czyli też jest spoko... :/Masz jeszcze jakieś sugestie oprócz ssania które dzisiaj postaram się zakupić co może mu być oprócz tego ?
przemek
- przemek2210
- Świeżak
- przemek2210
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości