Zobacz wÄ…tek - Skuter Peugeot Speedfight 2 nie odpala !? pomocy :/ ....
NAS Analytics TAG

Skuter Peugeot Speedfight 2 nie odpala !? pomocy :/ ....

i inne małe pojemności
_________

Skuter Peugeot Speedfight 2 nie odpala !? pomocy :/ ....

Postprzez przemek2210 » 24/4/2013, 20:34

Witam !!!...
Mam problem mój skuter peugeot spedfight 2 AC nie chce odpalić.. Paliwa mam cały bak oleju też, iskra jest, kompresje też sprawdzałem i również jest. Mam obecnie sportowy wydech, gaźnik motoforce 17,5mm i stożek i nie tylko...Co może mu dolegać pomóżcie pomocy ! :/ Macie jakieś sugestie co można zrobić co ewentualnie sprawdzić. Jak z elektryka próbuje odpalić to jest taki dzwięk jakby nic nie łapało jak mielnik do kawy a jak z kopniaka próbuje to też nie chce załapać. Próbowałem też podlewać bezpośrednio świece ale też nic. Byłem dzisiaj w sklepie i kupiłem nową świecę NGK, całą fajkę ???.

patrz na dział // boshi
przemek
przemek2210
Świeżak

Postprzez azam31 » 26/4/2013, 12:21

Ja dokładnie w tym samym modelu miałem często problemy ze ssaniem. Po wymianie było okej. A jak już odpalisz, to na ciepłym silniku odpala normalnie?
azam31
Świeżak

Postprzez przemek2210 » 26/4/2013, 12:32

on wcale jak narazie nie chce odpalić :/ gaźnik wczoraj wyczyściłem bardzo dobrze no i dalej to samo myślisz że to może być ssanie i dlatego nie odpala że wystarczy tylko kupić nowe. Nie mam pojęcia co może być wszystko co najważniejsze to jest czyli iskra niebieska i spora, paliwa ful, sprężanie też. On żeby próbował załapać przynajmniej. Paliwo normalnie dostaje bo świeca jest mokra i w gaźnku po jakimś czasie kopania też jest paliwo czyli też jest spoko... :/Masz jeszcze jakieś sugestie oprócz ssania które dzisiaj postaram się zakupić co może mu być oprócz tego ?
przemek
przemek2210
Świeżak

Postprzez przemek2210 » 26/4/2013, 12:33

Zero reakcji z jego strony...
przemek
przemek2210
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê