Pierwszy "większy" motocykl.
• Strona 1 z 1
Pierwszy "większy" motocykl.
Witam Was. Rozglądam się za jakimś fajnym motorem na ten sezon. To będzie mój pierwszy więc chciałbym was prosić o pomoc w wyborze. W mojej okolicy są dwa ładne motory do kupienia. Hornet 600 i Suzuki SV 1000S. Nie ukrywam, że SV bardziej przypadła mi do gustu ale czy 1000cm3 to nie za dużo jak na pierwszy sezon? Mam do wydania jakieś 7-8 tyś. zł. Mam poszukać czegoś innego? Chętnie was wysłucham. Pozdrawiam.
- kmarcin81
- Świeżak
nikt tutaj nie poleci CI 100 konnego motocykla jako pierwszy poważny sprzęt. A poza tym dostosuj się do tego viewtopic.php?t=49590
- kicek2000
- Świeżak
SV 1000 za 7-8 tyÅ› to jakiÅ› szrot.
Moja rada, skoro podoba ci się SV, kup SV 650, to dobry wybór dla kogoś kto już ma troszkę wyjeżdżone. Najlepiej dozbieraj jeszcze z 2 tyś, żeby kupić coś w niezłym stanie. Hornetem prościej nowicjuszowi jeździć (jeśli nie operuje dobrze sprzęgłem i gazem), z racji mniejszej mocy na dole, pomimo teoretycznie większej ilości km.
Moja rada, skoro podoba ci się SV, kup SV 650, to dobry wybór dla kogoś kto już ma troszkę wyjeżdżone. Najlepiej dozbieraj jeszcze z 2 tyś, żeby kupić coś w niezłym stanie. Hornetem prościej nowicjuszowi jeździć (jeśli nie operuje dobrze sprzęgłem i gazem), z racji mniejszej mocy na dole, pomimo teoretycznie większej ilości km.
SV 650
-
theriddlen - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości