[Aktualności] Tankbag do przewozu dziecka?
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Tankbag do przewozu dziecka?
Dyskusja na temat: Tankbag do przewozu dziecka?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tankbag do przewozu dziecka?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tankbag do przewozu dziecka?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czy ten naród nauczy siÄ™ czytać ze zrozumieniem? Cytat: "Zanim zaczniecie rzucać gromami, chcielibyÅ›my zwrócić WaszÄ… uwagÄ™ na jeden z ostatnich slajdów, gdzie znajdziecie informacjÄ™, że caÅ‚y te klip, to… primaaprilisowy żart!"Komentatorzy napisaÅ‚(a):idiota <br><hr>trewq<br>
<br><hr>nie
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie ma szans, nie za naszego życia. <br><hr>liloKomentatorzy napisaÅ‚(a):idiota <br><hr>trewq<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):czy ten naród nauczy siÄ™ czytać ze zrozumieniem? Cytat: "Zanim zaczniecie rzucać gromami, chcielibyÅ›my zwrócić WaszÄ… uwagÄ™ na jeden z ostatnich slajdów, gdzie znajdziecie informacjÄ™, że caÅ‚y te klip, to… primaaprilisowy żart!"
<br><hr>nie<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Człowieku nikt nie zabierze dziecka na motor, ponieważ to silnik... Chcesz dziecko na usmażyć?<br><hr>MarcKomentatorzy napisał(a):NIe wiem, jak Wy, ale ja bym takiego małego dziecka nie zabrał na motor.<br><hr>Leymann<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
*dziecko usmażyć<br><hr>MarcKomentatorzy napisał(a):NIe wiem, jak Wy, ale ja bym takiego małego dziecka nie zabrał na motor.<br><hr>Leymann<br>Komentatorzy napisał(a):Człowieku nikt nie zabierze dziecka na motor, ponieważ to silnik... Chcesz dziecko na usmażyć?<br><hr>Marc<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no właśnie... nie lubie dzieci.. za długo się smażą <br><hr>Autor_tego_postaKomentatorzy napisał(a):NIe wiem, jak Wy, ale ja bym takiego małego dziecka nie zabrał na motor.<br><hr>Leymann<br>Komentatorzy napisał(a):Człowieku nikt nie zabierze dziecka na motor, ponieważ to silnik... Chcesz dziecko na usmażyć?<br><hr>Marc<br>Komentatorzy napisał(a):*dziecko usmażyć<br><hr>Marc<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MyÅ›lÄ™ że nigdyKomentatorzy napisaÅ‚(a):idiota <br><hr>trewq<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):czy ten naród nauczy siÄ™ czytać ze zrozumieniem? Cytat: "Zanim zaczniecie rzucać gromami, chcielibyÅ›my zwrócić WaszÄ… uwagÄ™ na jeden z ostatnich slajdów, gdzie znajdziecie informacjÄ™, że caÅ‚y te klip, to… primaaprilisowy żart!"
<br><hr>nie<br>
Tak naprawdę wystarczy oglądać uważnie żeby zobaczyć że wiezie lalke.
"April fools" <br><hr>andrePL
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość