Kombinezon RST
• Strona 1 z 1
Kombinezon RST
http://allegro.pl/kombinezon-skorzany-d ... 61347.html
co sÄ…dzicie na temat tego kombinezonu?
ogólnie co sądzicie nt. jakości odzieży z firmy RST?
co sÄ…dzicie na temat tego kombinezonu?
ogólnie co sądzicie nt. jakości odzieży z firmy RST?
- rioot
- Świeżak
Witam, miałem do czynienia z RST model STUNT. Jak dla mnie dno, szajs i nic więcej ta firma. Poprzedni sezon latałem w 4SR RR Black&White Edition. Nadal jest w super stanie 4SR ale chciałem kupić jeszcze jeden. Kupiłem właśnie RST i dla mnie porażka. Założyłem kurtkę to myślałem że zakładam jakąś szmacianą padlinę na siebie.
Teraz kupiłem sobie kurtkę 4SR Racing Maniack Black i sama kurtka 4SR waży 4KG. Skóra najwyższej jakości (gruba, super wykonanie, zamki, protektory w RST a 4SR to bez porównania. W RST jakieś miękkie plastiki a w 4SR twarde solidne protektory).
Dla mnie 4SR to super produkt. Nie kupiłbym nawet alpiny bo 4SR jest genialny do ceny jaką oferuje. A jakość porównywalna do Alpiny.
Polecam 4SR.
Teraz kupiłem sobie kurtkę 4SR Racing Maniack Black i sama kurtka 4SR waży 4KG. Skóra najwyższej jakości (gruba, super wykonanie, zamki, protektory w RST a 4SR to bez porównania. W RST jakieś miękkie plastiki a w 4SR twarde solidne protektory).
Dla mnie 4SR to super produkt. Nie kupiłbym nawet alpiny bo 4SR jest genialny do ceny jaką oferuje. A jakość porównywalna do Alpiny.
Polecam 4SR.
KTM SX 520
Suzuki GSR 600 K7
Suzuki GSR 600 K7
-
mentorsct - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości