Zobacz wątek - Hid problem
NAS Analytics TAG

Hid problem

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Hid problem

Postprzez milek_1988 » 14/4/2013, 15:44

witam,
zamontowałem ostatnio hida w moje refletrory i tu pojawia się problem.
Wyłącza się po dziurach zarówno długie jak i mijania. Trzeba włącznikiem wyłączyć i włączyć na nowo(zresetować światła i chodzi). Początkowo ze szwagrem myślałęm, że to wina tych chinskich wtyczek, więc wczoraj wszystko zostało przerobione na stałe i tu bonus znowu to samo. Miał ktoś kiedyś taki sam problem? Czytałem, że to może być wina palników, w takim razie czy ktoś może polecić takie jakie ma u siebie i wszystko gra.
Wiem na temat legalności:) dlatego proszę Was o rzeczowe odpowiedzi.
Avatar użytkownika
milek_1988
Świeżak
 
Posty: 67
Dołączył(a): 7/5/2012, 22:17


Postprzez Raczek_6 » 14/4/2013, 22:12

Tak już bywa z Zenonami w motocyklu.
Nie znam takich z którymi wcześniej czy później nie ma problemu, szczególnie po jeździe po deszczu.
http://motomaniax.pl/ - serwis Ducati | http://www.motorakowski.pl/ - serwis Kawasaki | | Nie pomagam w oględzinach motocykli.
Raczek_6
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 4217
Dołączył(a): 20/9/2008, 23:23
Lokalizacja: W-wa

Postprzez milek_1988 » 15/4/2013, 07:18

Po deszczu u mnie to raczej nie będzie miało znaczenia bo jak pisałem wszystkie złączki przerobiłem i zaizolowałem na stałe. Problem tylko z tymi dziurami i wyłączaniem się żarników mam. Nie wiem co może być powodem..
Avatar użytkownika
milek_1988
Świeżak
 
Posty: 67
Dołączył(a): 7/5/2012, 22:17

Postprzez Oblatywacz91 » 16/4/2013, 10:54

Hidy mają przetwornice słabej jakości, to może być przyczyną
Oblatywacz91
Świeżak
 
Posty: 27
Dołączył(a): 16/12/2012, 13:55



Powrót do Mechanika motocyklowa



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




na gr