ZIPP PRO GT
• Strona 1 z 1
ZIPP PRO GT
Witam,
Mam zamiar kupić ZIPP'a PRO GT lecz potrzebuje waszych opinii. Chciałbym je od tych co się znają na takich motorowerach. Nie obchodzą mnie komentarze typu 'Chińczyk gówniany' etc. Nie każdy chińczyk jest badziewiem
Pozdrawiam.
Mam zamiar kupić ZIPP'a PRO GT lecz potrzebuje waszych opinii. Chciałbym je od tych co się znają na takich motorowerach. Nie obchodzą mnie komentarze typu 'Chińczyk gówniany' etc. Nie każdy chińczyk jest badziewiem

Pozdrawiam.
- MichaelWPR
- Świeżak
Co Ty chcesz tu usłyszeć prócz tego, że to chińczyk? Nowy skuter kosztuje więcej niż większość tych nowych "motorowerów" od ZIPP'a. To daje do myślenia, co w nich w środku jest. Jeśli nie chcesz być wyśmiewany i chcesz być bezpieczny, to kup coś innego.
Wierz czy nie, ale znam taką sytuację: kolesiowi ten ZIPP złamał się na dwie części, lecz na szczęście na postoju. Ciekawe co mogłoby się stać, gdyby jechał 80km/h?
Wierz czy nie, ale znam taką sytuację: kolesiowi ten ZIPP złamał się na dwie części, lecz na szczęście na postoju. Ciekawe co mogłoby się stać, gdyby jechał 80km/h?
- Lolek.
- Świeżak
Lolek. napisał(a):Co Ty chcesz tu usłyszeć prócz tego, że to chińczyk? Nowy skuter kosztuje więcej niż większość tych nowych "motorowerów" od ZIPP'a. To daje do myślenia, co w nich w środku jest. Jeśli nie chcesz być wyśmiewany i chcesz być bezpieczny, to kup coś innego.
Jak go katował to się złamał to nie motocykl 750 czy 1000. Wyśmiewany? O czym Ty mówisz. Za co ktoś miałby mnie wyśmiać?
- MichaelWPR
- Świeżak
1.Jakość wykonania pozostawia wiele do myślenia
2.Jak masz obroty większe niż 5k to czujesz jakbyś jeździł na wielkim wibratorze
3.To jest tak słabe, że nie wiem czy do 80 km/h się rozpędzisz. Chyba, że z przepaści.
4.Koło markowego motorowerou 2suwowego z silnikiem am6/derbi to nawet nie leżało.
5.WyglÄ…da do niczego.
Jak ty chcesz jeździć 50'tką jak nie katować? Już widze jak będziesz jeździł 30km/h
2.Jak masz obroty większe niż 5k to czujesz jakbyś jeździł na wielkim wibratorze
3.To jest tak słabe, że nie wiem czy do 80 km/h się rozpędzisz. Chyba, że z przepaści.
4.Koło markowego motorowerou 2suwowego z silnikiem am6/derbi to nawet nie leżało.
5.WyglÄ…da do niczego.
Jak ty chcesz jeździć 50'tką jak nie katować? Już widze jak będziesz jeździł 30km/h

- lokuero
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości