Yamaha XT 125 R lusterka, dętka
• Strona 1 z 1
Yamaha XT 125 R lusterka, dętka
Witam, jestem totalnym laikiem.
1. W mojej Yamaszce złapałęm gumę i nie wiem jaką dętkę kupić do niej. Nie mam oryginalnych opon lecz kostki, czy moglibyście poszukać dla mnie dętki i podać link do produktu?
2. Dalej, chciałbym kupić do niej oryginalne lusterka, ale nie wiem jakie to są. Podobnie jak w pierwszej części czy mógłbym Was prosić, o pomoc w znalezieniu tych lusterek.
Miło by było gdybym obie rzeczy w sumie to nawet 3:) kupił w jednym sklepie internetowym.
Z góry dziękuje za pomoc laikowi
Pozdrawiam, totalny laik
1. W mojej Yamaszce złapałęm gumę i nie wiem jaką dętkę kupić do niej. Nie mam oryginalnych opon lecz kostki, czy moglibyście poszukać dla mnie dętki i podać link do produktu?
2. Dalej, chciałbym kupić do niej oryginalne lusterka, ale nie wiem jakie to są. Podobnie jak w pierwszej części czy mógłbym Was prosić, o pomoc w znalezieniu tych lusterek.
Miło by było gdybym obie rzeczy w sumie to nawet 3:) kupił w jednym sklepie internetowym.
Z góry dziękuje za pomoc laikowi

Pozdrawiam, totalny laik

- Siwy1996
- Świeżak
Siwy1996 jest taka strona, gdzie znajdziesz wszystkie potrzebne części do swojego motocykla, weź kartkę, długopis i zanotuj:
www.google.pl
wpisałęm w google i na 1-szej stronie już można znaleźć dętki i lusterka.
www.google.pl
wpisałęm w google i na 1-szej stronie już można znaleźć dętki i lusterka.
-
fzr - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości