Balkany
• Strona 1 z 1
Balkany
Witam wybieram sie w tym roku na Balkany konkretnie jeszcze nie wiem czy Rumunia,Bosnia czy Chorwacja ale chcialbym sie doczepic do kogos bo samemu juz sie najezdzilem. Jestem z Bydgoszczy i mam XJ600 termin na koniec maja by mi pasowal
- wojtula73
- Świeżak
Heh, no to świetny jest pomysł, popieram i też o tym myślę. Szukam okazji do wyprawy, ten kierunek jest odpowiedni, jednak trzeba się dobrze zastanowić nad kosztami, zagrożeniami związanymi z pobytem...hmm, no właśnie w tych miejscach, ale jeszcze trzeba się zdecydować na jakieś miejsca. Najlepiej zrobić plan podróży bo tak na żywioł to trochę bym się cykał. 

- RADMAX
- Świeżak
Z noclegami to nie ma problemow najlepiej na dziko bylem na Litwie i Ukrainie sam i bez problemow nocowalem gdzie mi pasowalo najwazniejsze to koszty w sumie to ja w wypadach to tracilem na paliwo jakas kawe i piwo wieczorem jedzenie bralem z domu mam kuchenke turystyczna wiec zgrzac parowke albo zjesc Amino to nie ma problemow
- wojtula73
- Świeżak
Można
Ja 22.06. (sobota) ruszam z trójmiasta na Bałkany, trasa: Polska - Czechy - Austria - Słowenia - Chorwacja - Czarnogóra - Bośnia i w górę do PL. Jadę z kumpelą na jednym moto. Jeśli jest ktoś chętny na całą bądź część trasy zapraszam.

Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale...
- fairplayo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości