Ścigacz 600 na miasto do 7 tysięcy
• Strona 1 z 1
Ścigacz 600 na miasto do 7 tysięcy
Witam poszukuję jakiegoś dobrego typowego ściga:)
- Sprzedaję właśnie Aprilię RS125 juz dla mnie za słaba, między czasie jeździłem Banditem, teraz chcę jakąś sześćsetkę
- 21 lat , 184cm wzrostu, 72kg wagi
- służyć mi ma do dojazdu do szkoły ale przede wszystki do przygazówek po mieście i wypadach z kumplami. Dłuższe podróże,wypady - nie dla mnie
Do przeznaczenia mam do 7 tysięcy
Najbardziej podobają mi się typowe zakryte ścigacze czyli r6 zx6r cbr600 itp
Chciałbym jeszcze zaznaczyć ,że ma być to moto na jeden sezon po którym miałbym go szybko sprzedać czyli musiałby być to jakiś chodliwy model z ktorym nie bede mial problemow potem ze sprzedażą tak jak z aprilią..
tak właśnie ma być to dla mnie ostatni sezon motocyklowy potem przezucam się na auto ale ten ostatni raz chciałem poczuć się wolny i szybki
tak wszyscy zaznaczaja ciagle ze obym przezył ten ostatni sezon ale wszystko z głową damy radę.
- Sprzedaję właśnie Aprilię RS125 juz dla mnie za słaba, między czasie jeździłem Banditem, teraz chcę jakąś sześćsetkę

- 21 lat , 184cm wzrostu, 72kg wagi
- służyć mi ma do dojazdu do szkoły ale przede wszystki do przygazówek po mieście i wypadach z kumplami. Dłuższe podróże,wypady - nie dla mnie
Do przeznaczenia mam do 7 tysięcy
Najbardziej podobają mi się typowe zakryte ścigacze czyli r6 zx6r cbr600 itp

Chciałbym jeszcze zaznaczyć ,że ma być to moto na jeden sezon po którym miałbym go szybko sprzedać czyli musiałby być to jakiś chodliwy model z ktorym nie bede mial problemow potem ze sprzedażą tak jak z aprilią..
tak właśnie ma być to dla mnie ostatni sezon motocyklowy potem przezucam się na auto ale ten ostatni raz chciałem poczuć się wolny i szybki

- daniellosik
- Świeżak
Idź pajacować na inne forum. Temat zamykam!
Black-Ghost
Black-Ghost
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość