Yamaha TW125
• Strona 1 z 1
Yamaha TW125
Witam
Mam okazję kupić Yamahę TW125 za niecałe 1500zł
Motocykl ogólnie w stanie dobrym+
Rocznik 2001 przebieg 21k z groszem.
Był sprowadzony z Angli około 5 lat temu i nie rejestrowany w kraju.
Jeżeli bym chciał go zarejestrować to wystarczy mi posiadanie ciągłości umów, angielski dowód, angielskie tablice czy jeszcze coś jest potrzebne?
Koszty to napewno tak:
Tablice 120zł
Przegląd 60zł
Tłumaczenia do 300zł
I jeszcze coÅ›?
Przyznam szczerze że nie mam pojęcia jak wygląda procedura pierwszej rejestracji motocykla sprowadzonego w naszym kraju. A motocykl jest w dobrej kondycji w małej kasie to myślę czy go nie kupić, zarejestrować, troszkę odświeżyć i sprzedać z zyskiem.
Mam okazję kupić Yamahę TW125 za niecałe 1500zł
Motocykl ogólnie w stanie dobrym+
Rocznik 2001 przebieg 21k z groszem.
Był sprowadzony z Angli około 5 lat temu i nie rejestrowany w kraju.
Jeżeli bym chciał go zarejestrować to wystarczy mi posiadanie ciągłości umów, angielski dowód, angielskie tablice czy jeszcze coś jest potrzebne?
Koszty to napewno tak:
Tablice 120zł
Przegląd 60zł
Tłumaczenia do 300zł
I jeszcze coÅ›?
Przyznam szczerze że nie mam pojęcia jak wygląda procedura pierwszej rejestracji motocykla sprowadzonego w naszym kraju. A motocykl jest w dobrej kondycji w małej kasie to myślę czy go nie kupić, zarejestrować, troszkę odświeżyć i sprzedać z zyskiem.
-
fincher - Bywalec
czesc!
kupiłem tez tw 125 jako I motor, gdybyś chciał odsprzedac ta swoja TW to daj znać bo kumpel szuka.
moje moto jest z niemiec, kupiłem na fakture od pośrednika i sam dokładnie nie wiem co mam załatwić
kupiłem tez tw 125 jako I motor, gdybyś chciał odsprzedac ta swoja TW to daj znać bo kumpel szuka.
moje moto jest z niemiec, kupiłem na fakture od pośrednika i sam dokładnie nie wiem co mam załatwić
YAMAHA TW 125
- damian2481
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość