Zobacz wątek - GSF 600 Bandit- Śrem- prośba o ocenę
NAS Analytics TAG

GSF 600 Bandit- Śrem- prośba o ocenę

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

GSF 600 Bandit- Śrem- prośba o ocenę

Postprzez krzychu86 » 29/3/2013, 16:28

Witam wszystkich,

ponieważ to mój pierwszy post, dwa zdania tytułem przedstawienia się. Do tej pory nie miałem poważnego motoru, kilka lat spędziłem przywracając do życia legendę polskiej motoryzacji, Junaka. Jednak spędzanie długich godzin w garażu i tylko niedzielne przejazdzki w około komina to nie do końca to, dlatego Junakiem cieszy się już nowy właściciel, a ja rozglądam się za sprzętem do jeżdżenia zamiast polerowania.
Od dłuższego czasu poszukuję turystyka o poj. 600cc w dobrym stanie i za rozsądne pieniądze, czyli tak jak każdy.
Do tej pory interesowałem się przede wszystkim FZS600, dlatego nie jestem w stanie ocenić, czy poniższy Bandit wygląda podejrzanie na pierwszy rzut oka, poza tym, ze ocieka plakiem.

http://otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-600-z-niemiec-ladny-stan-2wl-M3571798.html (otwórz link)

Czy jesteście w stanie wyłuskać na podstawie zdjęć jakieś nieprawidłowości?
Żeby uprzedzić komentarze- wiem, że przebieg należy włożyć między bajki.

Z gory wielkie dzieki za wszelkie sugestie.
krzychu86
Świeżak

Postprzez exaco » 29/3/2013, 18:56

Wygląda całkiem ładnie chociaż miał chyba jakąś delikatną przygodę na lewą stronę (brak ciężarka na kierownicy i delikatna przycierka na lusterku).
exaco
Świeżak

Postprzez GhastRider90 » 30/3/2013, 11:03

sprzęt taki sam jak mój na ciezarki plastiki lusterka bym nie patrzył częś zbedna łatwo zrobi dokupi, skup sie na silniku jak zdrowy to bierz.
Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
GhastRider90
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.