olej
• Strona 1 z 1
olej
moje suzuki jest z 1992 roku ja go kupiłem w marcu od goscia który miał go rok wiec tez nic nie wiadomo na jakim oleju jezdził. tak to jezdzi zajebiscie tylko był troche bity i lekko sciąga na prawo i jak jade około 40-60km/h tolekko buja raz na lewo raz na prawo i tak w koło. nie wiecie co to moze być? czy jes moze przestawiony i od tego albo koła musze wyważyc i przejdzie bo są nie wyważone. prosze oopowiedz
- kuberator
- Świeżak
wiesz to ciezko okreslic.moze to byc lancuch zle naciagniet i dlatego sciaga,kola nie wywarzone.mozesz miec malo oleju w lagach:np w jednym wiecej w drugim mniej,rama przekoszona i nie ktore motocykle tak maja,albo poprostu tak jezdzisz i tyle
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Może być wiele powodów "złego prowadzenia": krzywa rama, krzywe przednie zawieszenie, albo tylko źle ustawione tylne kolo. Może napisz dokładnie o jaki model suzuki ( jaki rocznik, przebieg, jak był traktowany) chodzi bo tak to nie wiele ci można pomóc.
- browarek
- Świeżak
KUBERATOR!! jak chcesz coś odpisać to używaj szarej funkji "odpowiedź" a nie jak do tej pory robisz czerwonej"nowy temat", ok? śmiecisz na forum i nic się nie dowiesz przez to.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
podejrzewam, ze kiedy motocykl mial dzowna bedzie dosc ciezko okreslic co jest przyczyna - tak jak ktos pisal - to moga byc lagi, zle wywazone kola, krzywa rama, luzy. W okolicy mam mechanika, ktory zajmuje sie naprawa motocykli powypadkowych i czasami jeszcze jest w stanie zdzialac cuda, wiec jak zalezy ci zeby maszyna jezdzila tak jak powinna to daj znac
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości