[Aktualności] Rzecznik Praw Obywatelskich vs....
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rzecznik Praw Obywatelskich vs....
Dyskusja na temat: Rzecznik Praw Obywatelskich vs. Minister Transportu - prawo jazdy niezgodne z konstytucją
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rzecznik Praw Obywatelskich vs. Minister Transportu - prawo jazdy niezgodne z konstytucją
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rzecznik Praw Obywatelskich vs. Minister Transportu - prawo jazdy niezgodne z konstytucją
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
bardzo sie ciesze ze cos sie dzieje w tej sprawie tez czekam na prawko ktorego nie chca dac niezrozumiala sprawa ;D ale maszyna juz czeka na pogode haha ;D<br><hr>CZUBEKKK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zabił mnie ten fragment o odebraniu uprawnień A i zamianie na A2 osobie która legalnie zdała i otrzymała PJ przed zmianą przepisów, po tym jak poszła wymienić PJ z racji rozszerzenia uprawnień o nowe kategorie.
Chyba bym podpalił taki urząd.
<br><hr>Hag
Chyba bym podpalił taki urząd.
<br><hr>Hag
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"w planach jest przygotowanie wystąpienia generalnego wystąpienia generalnego odnośnie bałaganu"
Poprawcie, bo ja też widzę bałagan <br><hr>Pepe
Poprawcie, bo ja też widzę bałagan <br><hr>Pepe
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i co ,a gdzie reakcja władzy która ma SŁUŻYĆ obywatelowi???.Kto zapłaci za ten bałagan???Opinia Rzecznika otwiera drogę do pozwu zbiorowego!!!!!!Za taki bałagan Minister powinien płacic odszkodowanie ze swoich prywatnych pieniędzy!!!!
Albo konfiskata mienia ,mienia rodziny i sprawdzenie kont w rajach podatkowych!!!!Z zamianą na pluton egzekucyjny...
To nie są żarty Panie Ministrze Nowak celebryto zakichany..<br><hr>Obywatel
Albo konfiskata mienia ,mienia rodziny i sprawdzenie kont w rajach podatkowych!!!!Z zamianą na pluton egzekucyjny...
To nie są żarty Panie Ministrze Nowak celebryto zakichany..<br><hr>Obywatel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chciałabym zapytać się o sprawę osoby lat 20, w X/2010 roku uzyskane uprawnienia kat. A, w tym roku chłopak został skierowany na sprawdzenie kwalifikacji z powodu przekroczenia 24 pkt., egzamin teoretyczny zdany z wynikiem pozytywnym, jednak kierownik WORD-u grozi, że jeżeli egzaminu praktycznego nie zda za pierwszym razem to zostanie mu cofnięte prawo jazdy kat. A, bo nie ma 24 lat. Mam pytanie czy to jest zgodne z prawem?<br><hr>Beata
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl