sportowy motocykl do 7 tyÅ›
• Strona 1 z 1
sportowy motocykl do 7 tyÅ›
Witajcie znajomy poszukuje najlepszego sportowego motocykla do 7tyś jaki polecicie ? pojemność nie mniej niż 600cc bez ograniczenia w górę najlepiej coś szybkiego i zadziornego ale max 7 tyś
- PIOOTRable
- Świeżak
Niech znajomy odpali sobie Allegro i popatrzy co kupi ze taki budżet.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
- PIOOTRable
- Świeżak
Ten który będzie w najlepszym stanie technicznym. Za tą kwotę i tak nie kupi nic szczególnego
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Możliwość pisania moim zdaniem powinna być tylko po zalogowaniu się to tak offtopem.
Za 7 kafli, sporta średnio to widzę, jak coś znajdziesz to albo to będzie starsze od kumpla, albo będzie w takim stanie, że będzie musiał mieć trochę odwagi, żeby na tym jeździć.
Aż specjalnie wlazłem na allegro, i BG miał rację, wybierz coś co jest w lepszym stanie technicznym. Czuję tutaj pozera w stylu ,,szejseta bo mniej nie jedzie" skoro gdyby tylko wyrwał ZX14R to też by taki wskoczył i dzida, no ale to nie mój problem, tylko drogowców jak go zeskrobią.
Za 7 kafli, sporta średnio to widzę, jak coś znajdziesz to albo to będzie starsze od kumpla, albo będzie w takim stanie, że będzie musiał mieć trochę odwagi, żeby na tym jeździć.
Aż specjalnie wlazłem na allegro, i BG miał rację, wybierz coś co jest w lepszym stanie technicznym. Czuję tutaj pozera w stylu ,,szejseta bo mniej nie jedzie" skoro gdyby tylko wyrwał ZX14R to też by taki wskoczył i dzida, no ale to nie mój problem, tylko drogowców jak go zeskrobią.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość