Pierwszy ścigacz na Kat. A2, ninja 250 vs 300
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Harakiri powinieneś się wogóle moim zdaniem nie wypowiadać przynajmniej w tym temacie jeśli waga motocykla nie ma dla Ciebie różnicy, to widocznie motocykla nawet po parkingu nie prowadziłeś nie mówiąc o winklach. Pamiętaj jeszcze taki drobny szczegół, że tutaj liczy się ile tysięcy nakręciłeś na maszynie, a nie czy jesteś 20 letnim studentem czy 80 letnim emerytem, i tutaj swoim wiekiem raczej nikomu nie zaimponujesz
Ninja 300 jest sporo lżejsza, i o ile cebra pewnie na prostych bedzie powolutku odchodzić, o tyle kawa będzie dawać większą radość na winklach. Ostatnio w którymś temacie BG mnie do tego przekonał i zmieniłem swoje podejście do tej sprawy dlatego od tamtej pory bronię tego poglądu jak lew
stosunek mocy do masy cebra ma lepszy, ale z wagÄ… nie wygrasz, a tylko ona siÄ™ liczy kiedy jest siÄ™ na winklu.

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Chłopak wyraźnie napisał że jest zdecydowany iść ścieżką sportów. Sprzęgło antyhoppingowe daje większą radochę bo można redukować ile się chce bez obawy o zblokowanie tylnego koła. Masa przy sportowym motocyklu również gra rolę pierwszoplanową jeśli ktoś jest innego zdania niech się przejedzie po zakrętach na Bandicie 1250 i choćby GSXR 600. (Bez powodów producenci motocykli nie zabijali by się o każdy zrzucony kilogram w sporcie) I zdania nie zmienię nawet jak ktoś będzie miał sto lat 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości