Motocykl do 20 000zl, naked
• Strona 1 z 1
Anonymous napisał(a):
Krmtzzz mam 23 lata, waze prawie 100kg, doswiadczenia popartego przebiegiem nie mam ale nie widzi mi sie zmieniac motoru po 2 miesiacach jazdy na wiekszy.
Jak nie zmienisz nastawienia to krótszym czasie zmienisz na inne 2 koła. Czego Ci oczywiścię nie życze. Pierwszy raz jadąc na zwykłej 500 będziesz się bał odkręcić do końca.
- freedek
- Świeżak
Witam
wybacz ale koledzy może nie za grzecznie ale dosadnie wspomnieli że pojemności powyżej 600 w tym co wymieniasz jako plany moto mogą być ostatnim pojazdem dla laika...
Poczytaj na forum w innych postach jak należy opisać pewne zagadnienia dotyczące posiadanych umiejętności i doświadczeń. Opisz je tak jak to ułatwi odpowiedź na Twoje pytanie a dostaniesz wyczerpujące kilka słów.
Wybacz jedna uwaga - jak w dwa miesiące ogarniasz mniejsze pojemności to szacun
. Ale proszę poświęć kilka godzin i poczytaj ... Dziękuję
Strój - zawsze bezpieczny - spodnie buty kurtka hełmofon i rękawiczki... żadnej taryfy ulgowej bo po okolicy u mnie śmigają autkami tak że tylko uciekać przed nimi... A więc komplet odzieży
Moto można zmienić trochę kierownicę, siodło, nastawy amortyzatorów itp ale dobieraj moto do wzrostu, długości nóg, do tego preferencje w jeździe itp...
Rower i samochód - to zupełnie inne pojazdy... ale to pewnie wiesz
Chyba że będziesz robił fazerkiem zjazdy
Pozdrawiam
wybacz ale koledzy może nie za grzecznie ale dosadnie wspomnieli że pojemności powyżej 600 w tym co wymieniasz jako plany moto mogą być ostatnim pojazdem dla laika...
Poczytaj na forum w innych postach jak należy opisać pewne zagadnienia dotyczące posiadanych umiejętności i doświadczeń. Opisz je tak jak to ułatwi odpowiedź na Twoje pytanie a dostaniesz wyczerpujące kilka słów.
Wybacz jedna uwaga - jak w dwa miesiące ogarniasz mniejsze pojemności to szacun

Strój - zawsze bezpieczny - spodnie buty kurtka hełmofon i rękawiczki... żadnej taryfy ulgowej bo po okolicy u mnie śmigają autkami tak że tylko uciekać przed nimi... A więc komplet odzieży

Moto można zmienić trochę kierownicę, siodło, nastawy amortyzatorów itp ale dobieraj moto do wzrostu, długości nóg, do tego preferencje w jeździe itp...
Rower i samochód - to zupełnie inne pojazdy... ale to pewnie wiesz

Pozdrawiam
Wszystko jest trudne... nim, stanie siÄ™ proste
FZS 1000

FZS 1000
-
krzall - Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum