Yamaha Blaster 200
• Strona 1 z 1
Yamaha Blaster 200
Witam !!
Ostatnio wypatrzyłem kilka fajnych ogłoszeń Yamaszek Blaster i chciałym się dowiedzieć czy warto kupować tego quadzika.
-są jakieś zamienniki w częściach, bo na allegro to widziałem że części tanie nie są..
-nadaje sięzo przejazdu po drodze publicznej ?
-nie będzie za mała przy wzroście 175 cm i 60 kg. ?
-w jaki sposób można zdobyć homologacje, aby go zarejestrować ?
Pozdro !!
Ostatnio wypatrzyłem kilka fajnych ogłoszeń Yamaszek Blaster i chciałym się dowiedzieć czy warto kupować tego quadzika.
-są jakieś zamienniki w częściach, bo na allegro to widziałem że części tanie nie są..
-nadaje sięzo przejazdu po drodze publicznej ?
-nie będzie za mała przy wzroście 175 cm i 60 kg. ?
-w jaki sposób można zdobyć homologacje, aby go zarejestrować ?
Pozdro !!
- Kamill #99
- Świeżak
były tego typu tematy, poszukaj
czego na allegro nie ma, tego nie ma, zamienniki są z łożysk, tłoków korbowodów itp, ogólnie ze wszystkiego się znajdzie, ale to 5zł nie osztuje
jeżeli zarejestrujesz to się nada
nie przymierzysz nie dowiesz się, jednym pasuje, innym nie
najlepiej zakupic z homologacją, a jak nie to idziesz do wydziału i tam ludzie już Tobie powiedzą co jest potrzebne aby miec homologację, ale na ogół nie warte jest to zachodu, finansowo nie wydoisz
czego na allegro nie ma, tego nie ma, zamienniki są z łożysk, tłoków korbowodów itp, ogólnie ze wszystkiego się znajdzie, ale to 5zł nie osztuje
jeżeli zarejestrujesz to się nada
nie przymierzysz nie dowiesz się, jednym pasuje, innym nie
najlepiej zakupic z homologacją, a jak nie to idziesz do wydziału i tam ludzie już Tobie powiedzą co jest potrzebne aby miec homologację, ale na ogół nie warte jest to zachodu, finansowo nie wydoisz
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1