SUZUKI GSXR750 czy GSXR1000 K9
• Strona 1 z 1
SUZUKI GSXR750 czy GSXR1000 K9
Witam! Polatalem troche gixem 600 k9 niesamowite moto aleee za male szukam 1000 aczkolwiek nie wiem czy to dobry pomysl i czy nie polatac troche 750 ? Co o tym sadzicie duza bedzie roznica miedzy 1000 a 750... Moc to moc wiadomo roznice czuc bedzie raczej chodzi mi o prowadzenie. Pozdrawiam
powstawiaj trochę przecinków, lepiej się czyta.
powstawiaj trochę przecinków, lepiej się czyta.
- michalc86
- Świeżak
- misiek1506
- Świeżak
A kolega zapatrzył się w mózg? (takie coś w o miękkiej konsystencji pod czacha)
Rozumiem, ze polski jest dla Ciebie językiem obcym, używasz go sporadycznie, ale postaraj się napisać o co Ci chodzi. Latałem, polatać, niesamowite i zesrałem się w galoty
Power wyluzuj, trochę Polskiego by nie zaszkodziło mu, ale idzie zrozumieć o co pyta. Boshi
Rozumiem, ze polski jest dla Ciebie językiem obcym, używasz go sporadycznie, ale postaraj się napisać o co Ci chodzi. Latałem, polatać, niesamowite i zesrałem się w galoty
Power wyluzuj, trochę Polskiego by nie zaszkodziło mu, ale idzie zrozumieć o co pyta. Boshi
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Daruj sobie .. boshi
Mam pisac ksiazke? Czy zadac pytanie na forum? Moze nie zrobilem tego zbyt profesjonalnie ale kolega z czyms o miekkiej konsystencji potrafil odpowiedziec krotko zwiezle i na temat. Wiec pojezdzilem jakis czas suzuki gsxr600k9 niedawno zostal skradziony :-/ wiec zostalem zmuszony do kupna nowego gdyby nie to raczej bym nie zmienil no ale stalo sie... I MUSZE KUPIC nowy motocykl i nie chce wraca do 600cc chce 1000cc i nie wiem czy to dobry pomysl.
Mam pisac ksiazke? Czy zadac pytanie na forum? Moze nie zrobilem tego zbyt profesjonalnie ale kolega z czyms o miekkiej konsystencji potrafil odpowiedziec krotko zwiezle i na temat. Wiec pojezdzilem jakis czas suzuki gsxr600k9 niedawno zostal skradziony :-/ wiec zostalem zmuszony do kupna nowego gdyby nie to raczej bym nie zmienil no ale stalo sie... I MUSZE KUPIC nowy motocykl i nie chce wraca do 600cc chce 1000cc i nie wiem czy to dobry pomysl.
- michalc86
- Świeżak
A my mamy wiedzieć?
1000 też nie jest jakoś szczególnie większy.
Czyli 1000 ma być mniejszy... w prowadzeniu? Sorry, nie ogarniam o co chodzi
misiek1506 napisał(a):Jeśli 600 była mała to 750 też będzie, to takie same motory.
1000 też nie jest jakoś szczególnie większy.
michalc86 napisał(a):Moc to moc wiadomo roznice czuc bedzie raczej chodzi mi o prowadzenie.
Czyli 1000 ma być mniejszy... w prowadzeniu? Sorry, nie ogarniam o co chodzi

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
w 750 masz lepszy zakres średnich obrotów i trochę więcej mocy . w Litrze masz to jeszcze bardziej spotęgowane , to zależy od twoich wymagań , jeżeli 600 była dla Ciebie wystarczająca to 750 powinna być dla Ciebie odpowiednia, a litr mogło by być już za dużo,skoro masz tego nie wykorzystać.
-
kuba210796 - Świeżak
Jezdzilem wczesniej cbr600rr-03 i wydawalo mi sie, ze krecila sie lepiej od tego gixera600K9... Napewno zawieszenie bylo sporo twardsze i nieco zrywniejsza - takie odzczucie moje wlasne co do (cbr). Suzi byla niebo lepsza w zakretach, plynniejsza... Tak jak wspominalem gdyby nie zostala ukradziona nie zmienilbym bo jezdze wiekszosc czasu w miescie... uwazam jednak, ze jak na ruchliwe drogi lzejsza maszyna lepsza zwinniejsza, aczkolwiek nie sadze zebym nie poradzil sobie z 1000 bo lubie czasem pozap.... a ewidentnie brakuje mi tego w 600 nie uzytkowalem na codzien wiekszych pojemnosci wiec nie mam porownania. Kiedys mialem okazje gsxr1100 stara cos kolo 91r ale to tylko na prostych, poniewaz w ogole nie jezdzilem na scigaczach wtedy tyle co sporadycznie na kolegi maszynie...
- michalc86
- Świeżak
Tak poszukaj w google odpowiedzi na swoje pytania. Nie potrafisz się zachować i nie stosujesz się do poleceń moderatora.
Temat zamykam.
Temat zamykam.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości