odblokowanie skutera rex rs450
• Strona 1 z 1
odblokowanie skutera rex rs450
Witam
proszę o pomoc pomagam koledze przy jego skuterze rex rs450 skuter jeździ 30km/h
sprawdziłem i na wariatorze nie ma żadnej blokady. Gdzie jeszcze są blokowane te skutery moduł, gaźnik, króciec dolotowy...???????? nie mam pojęcia gdzie szukać więc proszę o pomoc numer na module to 32900-A0301 może to jest właśnie to??
proszę o pomoc pomagam koledze przy jego skuterze rex rs450 skuter jeździ 30km/h

- Piotr
- Świeżak
Moduł jest blokowany. Ma taki kabelek koloru niebieskiego który z niego wychodzi i wchodzi z powrotem. Należy go uciąć. Następnie wariator w jakim sensie nie jest blokowany ? Bo nie ma tulejki pomiędzy tarczami ? Jest blokada w postaci blachy przykręconej na trzy śruby. Zasłania ona rolki, należy ją odkręcić i już jej nie wkładać. Podczas wkładania waria należy dobrze założyć tak żeby rolki się nie poprzestawiały. Mam tegoż Rex'a RS 450 i mam odblokowanego. Leci maksymalnie 70 km/h i ma przyspieszenie lepsze od chińskich dwusuwów. Więcej informacji na gadu jak coś byłoby niejasne 5510993
-
fingerboy277 - Świeżak
dzięki za szybką odpowiedź - uciąłem ten niebieski kabelek, wykręciłem tą blaszke na trzy śruby która była z tyłu wariatora i skut jedzie teraz 35km/h...
o co tu chodzi czy może być coś jeszcze założone w tym skuterze żeby go blokować rok produkcji tego sprzęta to 2005 przebieg 1800km więc tragedii w silniku być nie powinno

- Piotr
- Świeżak
albo poprostu masz zablokowany modul i juz
wymien modul na odblokowany i zobaczysz cczy bedzie lepiej
wymien modul na odblokowany i zobaczysz cczy bedzie lepiej
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm