KÄ…cik gracza
• Strona 1 z 2 • 1, 2
KÄ…cik gracza
Witam!
Zauważyłem (co nietrudno zauważyć), że jak to wszyscy faceci lubimy rozp****ć przeciwnikom łeb. Najczęściej cyfrowo.
Więc otwieram nowy temat. W co gracie, dlaczego, pytania, rady , itd.
nie ma zmiany jak na razie w regulaminie
usunąłem
senekkorzenna
Zauważyłem (co nietrudno zauważyć), że jak to wszyscy faceci lubimy rozp****ć przeciwnikom łeb. Najczęściej cyfrowo.
Więc otwieram nowy temat. W co gracie, dlaczego, pytania, rady , itd.
nie ma zmiany jak na razie w regulaminie

usunąłem

senekkorzenna
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
Jak każdy prawdziwy facet gram okazyjnie tylko w 2 gry : MotoGp i CounterStrike
reszta to badziewie, które zamula mózg, zamiast siedzieć przed kompem i nabijać kolejne levele, wolę pójść na spacer albo podłubać w garażu, to bezpieczniejsze bo przynajmniej wiem, że od tego nie powiększy się rachunek za prąd ani moja wada wzroku, tak więc.... nie siedzimy nad grami tylko korzystamy z uroków.... zimy 

Ostatnio edytowano 17/3/2013, 10:00 przez fzr, łącznie edytowano 1 raz
-
fzr - Bywalec
Nie no, gry online są fajne, grałem kiedyś w WoW, ale rzuciłem bo rzeczywiście zjadał cały dostępny czas. Teraz tylko takie, w których rozgrywka trwa max 45 minut.
No i ostatnio Wiedźmin. Muszę przyznać, że wkręca konkretnie.
No i ostatnio Wiedźmin. Muszę przyznać, że wkręca konkretnie.
- Brekekeks
- Świeżak
Ja ostatnio poginałem w Metro2033, na dobrych słuchawkach momentami idzie się palpitacji serca dorobić, ewentualnie rozwolnienia
, poza tym lubię serię Elder Scrolls, Skradanki typu Hitman czy Spliner Cell, jeżeli już o tym ostatnim mówić, to nie może zabraknąć Ghost Recon-a rzecz jasna
, sieciowo do niedawna w CS-a, ale ludzie na jakich zdarza mi się trafić na serwerze po prostu wołają o pomstę do nieba. Kilka lat doświadczenia w America's Army i czasami Battlefield 3, ale ostatnio, maniakalnie szaleję GROM-owcem w Medal Of Honor Warfighter
.
Dziewczyna? Jest czas na wszystko, przecież nie będę z nią przesiadywał 24/7 bo obydwoje byśmy dostali ze sobą pierdolca, tym bardziej, że mnie głupie pomysły się często imają. Ja znajduję czas żeby pójść sobie postrzelać w realu, pojeździć, rozerwać się pakując komuś w czerep kilka kulek, a dziewczynie i tak poświęcam mnóstwo czasu, narzekać nie może, nawet tego nie robi
.

Dziewczyna? Jest czas na wszystko, przecież nie będę z nią przesiadywał 24/7 bo obydwoje byśmy dostali ze sobą pierdolca, tym bardziej, że mnie głupie pomysły się często imają. Ja znajduję czas żeby pójść sobie postrzelać w realu, pojeździć, rozerwać się pakując komuś w czerep kilka kulek, a dziewczynie i tak poświęcam mnóstwo czasu, narzekać nie może, nawet tego nie robi

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Mała wiadomość dla ludzi pamiętających Amigę - na cdp.pl jest promocja i każda z części Alien Breed jest za 12,75 chyba, oczywiście remake'i ale nadal wciągające:)
- Brekekeks
- Świeżak
Brekekeks wiesz, jak ja teraz żałuję Amigi, którą rodzice sprzedali po zakupie PieCa? Szkoda gadać ile to się godzin nad Amigą 600 przesiedziało... Doskonale pamiętam "Moonstone", "Wings" i inne gry, chociaż wtedy jeszcze pod stołem mogłem w siatkówkę grać...
-
Angler - Bywalec
Amiga Forever
No ja nie chwaląc się posiadam i kolekcjonuje Amigowy sprzęt, mam kilka "Przyjaciółek" klasycznych desktopów A500 A600 A1200, i gram właśnie na nich a najczęściej w The Settlers, Super Cars II, Pinball Dreams, Ilussion, SWOS, Nitro... długo by pisać uwielbiam retrogranie:)
pozdrawiam innych Amigowców i portal PPA
pozdrawiam innych Amigowców i portal PPA
Amiga Forever
-
MówcaUmarłych - Świeżak
Sluchajcie pytanie mam chodzi o GTA IV po 10 min gry obraz zaczyna mi falowac na necie ciezko ogarnac o co chodzi bo wszedzie pisza co innego chodzi mi co dokladnie trzeba sciagnac czy zmienic itd zeby bylo dobrze...jestem w tych sprawach kompletnie zielony a jestem pewny ze jest tu ktos kto ogarnia takie rzeczy 

Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Gram 10 min bez problemu po 10 min zaczyna falowac z tego co w necie znalazlem najwiecej pisali o patche, ale jak sprawdzic jaki mam i jaki wgrac to nie wiem.. temperatura i specyfikacja jest ok
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości