co wybrac ??
• Strona 1 z 1
co wybrac ??
Mam 15 lat oraz 165cm wzrostu i powaznie zastanawiam sie nad kupnem motoroweru a dokładniej interesuja mnie enduro takie zebym mogl sobie dobrze smigac w terenia jak i po asfalcie
Pojemność 50cm lub wiekszy ale zeby dalo sie zarejestrowac na motorower
Cena do 3500zł
Wygląd w miare ładny
Rocznik to juz bez znaczenia tylko zeby niebyl jakis stary grat ktory sie zaraz rozsypie
Predkosc minimum 60km do 90km

Pojemność 50cm lub wiekszy ale zeby dalo sie zarejestrowac na motorower
Cena do 3500zł
Wygląd w miare ładny
Rocznik to juz bez znaczenia tylko zeby niebyl jakis stary grat ktory sie zaraz rozsypie

Predkosc minimum 60km do 90km
- gelordm
- Świeżak
Yamahe DT 50, ewentualnie Aprilie RX 50. Nic innego nie potrafię doradzić. Tradycyjnie: kup "detetkę" a nie pożałujesz. Poczytaj sobie o DT 80 tutaj: http://www.scigacz.pl/Yamaha,DT,80,R ... ,2158.html
-
Beavis - Moderator
Ja nie widze tu innej możliwości jak DT 80.Pasuje do twoich wymagań idealnie.Moto bezawaryjne wmiare,daje rade w lekkim terenie.Miałem i byłem bardzo zadowolony
Kup a nie pożałujesz
Na allegro jest sporo 80\50 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Witaj,
również polecam yamahe dt 50, ewentualnie 80, są to motocykle dosyć popularne w Polsce, nie ma problemu z częściami jak sie coś popsuje, bo wiadomo 2t jak to 2t wymaga częstszych wymian niektórych części niż 4t.
Jeśli ma to być Twój pierwszy motocykl i nie jeździłeś nigdy wcześniej weź 50.
Pozdrawiam, Karolina
również polecam yamahe dt 50, ewentualnie 80, są to motocykle dosyć popularne w Polsce, nie ma problemu z częściami jak sie coś popsuje, bo wiadomo 2t jak to 2t wymaga częstszych wymian niektórych części niż 4t.
Jeśli ma to być Twój pierwszy motocykl i nie jeździłeś nigdy wcześniej weź 50.
Pozdrawiam, Karolina
"jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu"c
- karola
- Świeżak
• Strona 1 z 1