Skórzana kurtka Probiker
• Strona 1 z 1
Skórzana kurtka Probiker
Witam. Mam okazję tanio kupić używaną kurtę Probiker'a model speed. Dokładnie taka moto-akcesoria. pl/kurtka-motocyklowa-probiker-speed-czarna-damska,p,578. (usuncie spacje) Ale tam jest jest, że rozmiar S to damska. Z racji tego, że jestem dość niski(170) i tego, że sprzedawca sprzedaje akurat mój rozmiar muszę kupić eske. I moje pytanie jest takie czy ktoś kto posiada tą kurtkę lub ją widział może powiedzieć czy krój jest kobiecy ? Nie będę wyglądał jak idiota ? A przy okazji czy mogę prosić o jakąś opinie na temat tej skórki ?
Pozdrawiam Pychu.
Pozdrawiam Pychu.
- pychu
- Świeżak
Sprzedawałem probikera i co tu dużo mówić, najniższa półka. Nie było reklamacji, ludzie nie narzekali. Skóra na pewno spełni swoje zadanie przy upadku, więc jeżeli nie masz funduszy na coś lepszego, to się nie zastanawiaj.
Co do rozmiaru, to trudno powiedzieć. Kurtka krojona jest pewnie pod damską sylwetkę, ale nie znaczy, że będzie źle leżała. Najlepiej kup, jak będzie zła, to odsprzedaż. Niedługo zacznie się szaleństwo na motocykle i wszystko co z nimi związane.
Co do rozmiaru, to trudno powiedzieć. Kurtka krojona jest pewnie pod damską sylwetkę, ale nie znaczy, że będzie źle leżała. Najlepiej kup, jak będzie zła, to odsprzedaż. Niedługo zacznie się szaleństwo na motocykle i wszystko co z nimi związane.
560 SMR
- Grzesku
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe