[Aktualności] Honda Cub i zaśnieżony Nowy Jork
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Honda Cub i zaśnieżony Nowy Jork
Dyskusja na temat: Honda Cub i zaśnieżony Nowy Jork
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda Cub i zaśnieżony Nowy Jork
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda Cub i zaśnieżony Nowy Jork
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ma gość nerwy. Mimo że czasem jechał nie całkiem tam dokąd chciał
jakoś się nie zrażał takimi szczegółami jak prawie lód.<br><hr>pik

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od 4 lat śmigam w kombinezonie w zimie na pierdziku po krk i zabawa przednia. Tyle, że taka przednia, gdy napada świeżego śniegu i nocą (w dzień duży ruch i trzeba uważać bardzo w dużym mieście). Całoroczne opony gwarantują wystarczającą przyczepność, aby boczki cieszyły, a gaz odpowiednio przekładał się na zachowanie tylnej opony
A i z dopierdzielaniem nie ma problemu na alejach chociażby - wystarczą płozy z butów i skuter śnieżny jak się patrzy
niedoświadczoną odradzam ... nie widuje innych szaleńców na skuterach w zimie (chyba, że desperatów z pizzerii), a i kierowcy samochodów się patrzą jak na wariata, bo przecież "się nie da"
<br><hr>Gościu 

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brawo... Może najpierw by troche pomyślał? Sam przecież widzi ze mu to za bardzo nie wychodzi... Ciekawe ile razy się wyjebał
Co by zrobił jakby wpadł pod samochód? Jak to oczywiście by była jego wina.
Widzę że ludzie zrobią wszystko żeby zaistnieć na chwile w sieci
<br><hr>motodoktor

Widzę że ludzie zrobią wszystko żeby zaistnieć na chwile w sieci

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
byłem w szoku, jak mijał samochody przejeżdżając po błocie pośniegowym to bałem się, myśląc, że zaraz przywali w puszkę. Nawet jadąc samochodem obawiam się przejazdu przez zwały śniegu, a tam był też lód, a On był na skuterze !!! Podziwiam.
Ruch jakiś niemrawy na tym Manhattanie, jak myślę. Brooklyn Bridge fajny, sam bym się teraz przejechał. <br><hr>tomzako
Ruch jakiś niemrawy na tym Manhattanie, jak myślę. Brooklyn Bridge fajny, sam bym się teraz przejechał. <br><hr>tomzako
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po pierwsze chyba zakończyli produkcję, a po drugie dla wielkiej japońskiej czwórki Polska to rynek zaściankowy, czego efekt widać w ofertach i znakomitych wynikach sprzedaży "chińskich" marek w pojemnościach do 250ccm.Komentatorzy napisał(a):60 mln sprzedanych sztuk. A w Polsce nie mozna kupic........... grrrrrrr<br><hr>trewq<br>
Na szczęście dla wszystkich wielbicieli Cub-a można kupić Kymco Activ lub Nexxon będące rozwinięciem licencyjnej Hondy Cub.
Oryginalna Honda Cub występuje dosyć często wśród używek w UK i stamtąd można taką zabawkę ściągać<br><hr>El
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najpierw zobacz jak wygląda sprzęt. Koleś liczy się z upadkiem, dlatego się asekuruje nogami. W jeździe zimą uślizgi to norma. Koleś ma fun ganiając 50-ką po Nowym Jorku i bawi ślizgami przy małych prędkościach, a Ty możesz tylko na to popatrzeć siedząc na kanapie.Komentatorzy napisał(a):Brawo... Może najpierw by troche pomyślał? Sam przecież widzi ze mu to za bardzo nie wychodzi... Ciekawe ile razy się wyjebał![]()
Widzę że ludzie zrobią wszystko żeby zaistnieć na chwile w sieci<br><hr>motodoktor<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Patrz na kolana, jak gubi przyczepność to asekuruje nogą i kontruje kierownicą. Cub ma wąskie prawie rowerowe gumy, łatwiej tym iść po śniegu, prędkości też ma logiczne<br><hr>alaKomentatorzy napisał(a):byłem w szoku, jak mijał samochody przejeżdżając po błocie pośniegowym to bałem się, myśląc, że zaraz przywali w puszkę. Nawet jadąc samochodem obawiam się przejazdu przez zwały śniegu, a tam był też lód, a On był na skuterze !!! Podziwiam.
Ruch jakiś niemrawy na tym Manhattanie, jak myślę. Brooklyn Bridge fajny, sam bym się teraz przejechał. <br><hr>tomzako<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cub to obok Dax-a jedna z Hond z gatunku nie gniotsia nie łamiotsia, kiedyś na Discovery zrobili test wlali do silnika zamiast oleju silnikowego przepalony olej od frytek, a Honda nic<br><hr>etr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości