[Aktualności] Dzień na torze dla fanów Triumph i...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Dzień na torze dla fanów Triumph i...
Dyskusja na temat: Dzień na torze dla fanów Triumph i Ducati
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dzień na torze dla fanów Triumph i Ducati
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dzień na torze dla fanów Triumph i Ducati
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
niby wszystko cacy, ale nie sądzicie że trochę za późno? pewnie terminarz toru na to wpływa ale maj, czerwiec byłby dużo lepszym terminem<br><hr>piotras
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego piszecie takie glupoty na pocztnym serwisie? Bylem na speed day w zeszlym roku liczac ze sie czegos nauczę ale okazalo sie ze szkolenie przez tamtejszych "instuktorow" to jakies nieporozumienie. Ostatecznie wszyscy i tak zasuwają na pałę, jeden ogr na rozpadajcym sie gixxerze zajechal mi drogę, skasowalem prawie nowy motocykl i uszkodzilem nadgarstek. Same straty, dziekuje, postoję. <br><hr>Lalka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli chcesz biegac naucz się na początek chodzić.Komentatorzy napisał(a):Dlaczego piszecie takie glupoty na pocztnym serwisie? Bylem na speed day w zeszlym roku liczac ze sie czegos nauczę ale okazalo sie ze szkolenie przez tamtejszych "instuktorow" to jakies nieporozumienie. Ostatecznie wszyscy i tak zasuwają na pałę, jeden ogr na rozpadajcym sie gixxerze zajechal mi drogę, skasowalem prawie nowy motocykl i uszkodzilem nadgarstek. Same straty, dziekuje, postoję. <br><hr>Lalka<br>
Potrenuj na mniejszym obiekcie ( tor kartingowy), pooglądaj materialy na youtoube , poczytaj-będzie Ci łatwiej. W moim przypadku te zabiegi bardzo pomogły.
Pozdrawiam <br><hr>SP
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie masz racje i z tym nie polemizuje. Oburzyla mnie jedynie teza z artykulu ze na tych speeddayach mozna sie czegos sensownego nauczyc pod okiem ich "instruktorów".<br><hr>LalkaKomentatorzy napisał(a):Dlaczego piszecie takie glupoty na pocztnym serwisie? Bylem na speed day w zeszlym roku liczac ze sie czegos nauczę ale okazalo sie ze szkolenie przez tamtejszych "instuktorow" to jakies nieporozumienie. Ostatecznie wszyscy i tak zasuwają na pałę, jeden ogr na rozpadajcym sie gixxerze zajechal mi drogę, skasowalem prawie nowy motocykl i uszkodzilem nadgarstek. Same straty, dziekuje, postoję. <br><hr>Lalka<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli chcesz biegac naucz się na początek chodzić.
Potrenuj na mniejszym obiekcie ( tor kartingowy), pooglądaj materialy na youtoube , poczytaj-będzie Ci łatwiej. W moim przypadku te zabiegi bardzo pomogły.
Pozdrawiam <br><hr>SP<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość