Cezet 175
• Strona 1 z 1
Cezet 175
Witam zastanawiam sie nad kupnem Cezet'ki dokladnie tej
http://tablica.pl/oferta/cezet-175-CID5 ... d6e;r:18;s:
tyle ze jest jeden problem ogladalem ją dzisiaj i przerywa w kazdym zakresie obrotów, chodz gdy sie rozgrzeje jest lepiej objawia sie to dokladnie tak ze przerywa i cofa mieszanke do tylu gaznika, czasami strzela w tlomik ale to raz przy zimnym odpalaniu, pracowala okolo 20 min gdy ją sprawdzalem i ciagle tak strzelala, czy to jest spowodowane zlym ustawieniem zaplonu czy jest to cos grubszego?
http://tablica.pl/oferta/cezet-175-CID5 ... d6e;r:18;s:
tyle ze jest jeden problem ogladalem ją dzisiaj i przerywa w kazdym zakresie obrotów, chodz gdy sie rozgrzeje jest lepiej objawia sie to dokladnie tak ze przerywa i cofa mieszanke do tylu gaznika, czasami strzela w tlomik ale to raz przy zimnym odpalaniu, pracowala okolo 20 min gdy ją sprawdzalem i ciagle tak strzelala, czy to jest spowodowane zlym ustawieniem zaplonu czy jest to cos grubszego?
- miluszczk
- Świeżak
powiem Ci tyle przyjacielu że przyczyn może być wiele. Bardziej stawiałbym na gażnik. Nie uważasz że cena zbyt wysoka? Papiery pewnie się nie znajdą więc po co Ci to? Jakieś dwa miesiące temu sprzedałem cz 350 która odpalała ręką jeśli przebiłeś kompresję ale najważniejsze że miała aktualny przegląd i ubezpieczenie i wziąłem za nią 1000 zł. zastanów się jeszcze raz.
- zagi81
- Świeżak
dlatego chcial bym dowiedziec co jej jest, co po zakupie musial bym dokupic i w niej naprawic, bo chcem zejsc na niej jak najnizej, w targu jestem dobry tylko prosze was koledzy o poglądową diagnoze czym moze to byc spowodowane. zeby zdobyc jak najwiecej argumentow do targu:)
- miluszczk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.