.
• Strona 1 z 1
Nie mam fejsa, poza tym te akcje sa taaaakie ideologiczne, ze krew mnie zalewa.
Niby z jaka predkoscia lata moj aniol stroz? Przepisowa tj dozwolona przez prawo czy moze ma jakis limit bledu +10km jak fotoradary, a moze jeszcze szybciej lata? Jak tak to czemu nie dostaje mandatu, a ja tak?
Kazdy kto ma prawko, powinien tez posiadac swoj wlasny rozum i brac odpowiedzialnosc za swoje czyny.
Latasz z predkoscia dzwieku? Ok, wiedz, ze prawdopodobienstwo twojej smierci znacznie wzrasta.
To jest proste jak 2+2*2.
Po co ta filozofia?
Niby z jaka predkoscia lata moj aniol stroz? Przepisowa tj dozwolona przez prawo czy moze ma jakis limit bledu +10km jak fotoradary, a moze jeszcze szybciej lata? Jak tak to czemu nie dostaje mandatu, a ja tak?
Kazdy kto ma prawko, powinien tez posiadac swoj wlasny rozum i brac odpowiedzialnosc za swoje czyny.
Latasz z predkoscia dzwieku? Ok, wiedz, ze prawdopodobienstwo twojej smierci znacznie wzrasta.
To jest proste jak 2+2*2.
Po co ta filozofia?
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Mój anioł stróż lata z prędkością do 0.9c. A powyżej 1c nawet Lucyfer wymięka więc po co ochrona?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
marcin325 napisał(a):nie rozumiem, po co te komentarze? nie chcesz, nie wchodź... chcesz, wejdź...
A po co ty śmiecisz forum takim syfem ..? idź na tego fejs cluba swojego już lepiej i opuść forum..
Weźcie to zamknijcie bo to jest komedia.
Anioł stróż... dobre sobie
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości