naciąganie łancucha shineray 250 ?? Pilnie
• Strona 1 z 1
naciąganie łancucha shineray 250 ?? Pilnie
Witam proszę o pomoc ? jak naciągnąć i popuścić tylny łańcuch w Shineray 250
robiłem całe zawieszenie oraz tuleje na tylnym wahaczu po złożeniu łańcuch jest bardzo mocno napięty
jak można zmniejszyć gacian łańcucha
moze mi ktoś powiedzieć co to za kabel jest po środku mostu ?? jak by czujnik ?? ja tego nie mam w swoim quadzie
mam tylko dziurkę która jest na samej górze ??
robiłem całe zawieszenie oraz tuleje na tylnym wahaczu po złożeniu łańcuch jest bardzo mocno napięty

moze mi ktoś powiedzieć co to za kabel jest po środku mostu ?? jak by czujnik ?? ja tego nie mam w swoim quadzie
mam tylko dziurkę która jest na samej górze ??
- kazikzkan
- Świeżak
- kazikzkan
- Świeżak
słabo widać...
generalnie to powinieneś mieć 2 naciągi które reguluja. ale zeby móc naciagnac czy poluzowac musisz poodkręcac kontry. jak dobrze widze na fotce sa na prawo i lewo od czujnika. moge sie mylic bo jak pisałem słabo widać. popatrz i pomysl logicznie co odpowiada za naciąg. a co trzyma wszystko żeby sie naciąg nie luzował sam.
co do czujnika - też do konca nie jestem pewien. ale mysle że mozna było by w ten sposób rozwiązać czujnik prędkosciomierza
generalnie to powinieneś mieć 2 naciągi które reguluja. ale zeby móc naciagnac czy poluzowac musisz poodkręcac kontry. jak dobrze widze na fotce sa na prawo i lewo od czujnika. moge sie mylic bo jak pisałem słabo widać. popatrz i pomysl logicznie co odpowiada za naciąg. a co trzyma wszystko żeby sie naciąg nie luzował sam.
co do czujnika - też do konca nie jestem pewien. ale mysle że mozna było by w ten sposób rozwiązać czujnik prędkosciomierza
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość