THC a kierowanie pojazdem.
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ile przypadkow agresji, pobic i gwaltow widzieliscie po trawce? A z tego wynika, ze bezpieczniej sie nayebac i narozrabiac niz zapalic. Absurdow na swiecie nie brakuje.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
W tym temacie nie chodzi o to co lepsze (a wypowiada się tu masa ludzi którzy nigdy ani razu nie nie pali) chodzi o wolność osobistą.
Jasne że jestem przeciw narkotykom(kilka razy paliłem jakieś 12 lat temu) i za narkotestami, ćpunów i alkoholików nie trawie ale tu chodzi o przypalenie trawki raz na jakiś czas i to w świetle prawa zabrania kierowaniem pojazdu na kilka tygodni
gdy już wszystkie objawy minęły jeszcze trzeba czekać tydzień za tygodniem.
Dla mnie to jest chore że nie ma żadnego progu tolerancji tak jak z alkoholem.
Jasne że jestem przeciw narkotykom(kilka razy paliłem jakieś 12 lat temu) i za narkotestami, ćpunów i alkoholików nie trawie ale tu chodzi o przypalenie trawki raz na jakiś czas i to w świetle prawa zabrania kierowaniem pojazdu na kilka tygodni

Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
dominik528 napisał(a):...
A co ty na to że Ministerstwo wymusza na urzędnikach by działali z nowym prawem nakazującym działanie wstecz ???!!!
Jak chcesz coś naprawić, to napraw system wybierania pOsła. Twoje rozczarowanie to tylko warstwa skutków.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
falconiforme napisał(a):A co ty na to że Ministerstwo wymusza na urzędnikach by działali z nowym prawem nakazującym działanie wstecz ???!!!
Jak chcesz coś naprawić, to napraw system wybierania pOsła. Twoje rozczarowanie to tylko warstwa skutków.
Polityką sie nie interesuje w ogóle, na wyborach byłem tylko raz jak wybrałem dowód i uznałem że już nikomu więcej stołka nie będę szykował.
Ale masz rację skoro nie wybieram kto rządzi krajem to nie mam prawa również na to narzekać.
Nie jestem też z tych co by chcieli coś naprawiać, po prostu mocno mnie zdziwiła ta akcja z trawą.
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
cycu_rsko napisał(a):Konio napisał(a):palenie nie przeszkadza w jezdzie nic (niektorym odoba). moga one spokojnie jezdzic swiezo po
Czemu mnie nie dziwi ze akurat sie tu odezwales
Nie wiem

Czajnik jezeli ty palisz bo to wychodzi taniej jak piwo to szkoda gadac... Marie trzeba pokochac

Jezeli wkrecisz sie w klimat Mary Jane odpowiednio to stwierdzisz ze alkohol to zlo

Kazdy czasem lubi wypic i nie bronie wiec wy mi nie zabraniajcie mi suszyc, kruszyc....
Co do kierowania pojazdem to fakt, ze na kazdego inaczej dziala (kumpel po grubasku nie mogl ruszyc autem- 6 prob po czym kapnal sie ze reczny zaciagniety, wstal i poszedl do domu). Jedyna metoda? Moze USA to debile ale kontrole kierowcow jakie maja sa wedlug mnie jak najbardziej ok...
Czytajac wypowiedzi, niektorych osob juz wiem czemu tutaj nie zagladam- forum zostalo opanowane przez bande hejterow jezdzacych na skuterach z tesco w kasku tiger z doklejanymi rogami oraz naklejkami mocy dajacymi tysionc kuni.
Amen
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości