Zobacz wÄ…tek - THC a kierowanie pojazdem.
NAS Analytics TAG

THC a kierowanie pojazdem.

O wszystkim
_________

Postprzez mirekm71 » 22/2/2013, 19:07

Ile przypadkow agresji, pobic i gwaltow widzieliscie po trawce? A z tego wynika, ze bezpieczniej sie nayebac i narozrabiac niz zapalic. Absurdow na swiecie nie brakuje.
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez dominik528 » 22/2/2013, 19:46

W tym temacie nie chodzi o to co lepsze (a wypowiada się tu masa ludzi którzy nigdy ani razu nie nie pali) chodzi o wolność osobistą.
Jasne że jestem przeciw narkotykom(kilka razy paliłem jakieś 12 lat temu) i za narkotestami, ćpunów i alkoholików nie trawie ale tu chodzi o przypalenie trawki raz na jakiś czas i to w świetle prawa zabrania kierowaniem pojazdu na kilka tygodni :) gdy już wszystkie objawy minęły jeszcze trzeba czekać tydzień za tygodniem.

Dla mnie to jest chore że nie ma żadnego progu tolerancji tak jak z alkoholem.
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
dominik528
Świeżak

Postprzez czajnik88 » 22/2/2013, 20:24

Ok z ta ekonomia przesadzilem, ale lubie sobie od czasu do czasu przysmazyc ;) Co do prawka to udalo sie mi dowiedziec ze zakaz bedzie obowiazywal tylko na terenie czech, wiec po polsce bede ogl smialo smigac.
r6
czajnik88
Świeżak

Postprzez falconiforme » 22/2/2013, 21:15

dominik528 napisał(a):...
Dla mnie to jest chore że nie ma żadnego progu tolerancji tak jak z alkoholem.

A co ty na to że Ministerstwo wymusza na urzędnikach by działali z nowym prawem nakazującym działanie wstecz ???!!!
Jak chcesz coś naprawić, to napraw system wybierania pOsła. Twoje rozczarowanie to tylko warstwa skutków.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez dominik528 » 22/2/2013, 21:40

falconiforme napisał(a):A co ty na to że Ministerstwo wymusza na urzędnikach by działali z nowym prawem nakazującym działanie wstecz ???!!!
Jak chcesz coś naprawić, to napraw system wybierania pOsła. Twoje rozczarowanie to tylko warstwa skutków.

Polityką sie nie interesuje w ogóle, na wyborach byłem tylko raz jak wybrałem dowód i uznałem że już nikomu więcej stołka nie będę szykował.

Ale masz rację skoro nie wybieram kto rządzi krajem to nie mam prawa również na to narzekać.

Nie jestem też z tych co by chcieli coś naprawiać, po prostu mocno mnie zdziwiła ta akcja z trawą.
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
dominik528
Świeżak

Postprzez Konio » 4/3/2013, 20:55

cycu_rsko napisał(a):
Konio napisał(a):palenie nie przeszkadza w jezdzie nic (niektorym odoba). moga one spokojnie jezdzic swiezo po 8)

Czemu mnie nie dziwi ze akurat sie tu odezwales :D

Nie wiem 8) hehe

Czajnik jezeli ty palisz bo to wychodzi taniej jak piwo to szkoda gadac... Marie trzeba pokochac ;)
Jezeli wkrecisz sie w klimat Mary Jane odpowiednio to stwierdzisz ze alkohol to zlo :twisted:

Kazdy czasem lubi wypic i nie bronie wiec wy mi nie zabraniajcie mi suszyc, kruszyc....

Co do kierowania pojazdem to fakt, ze na kazdego inaczej dziala (kumpel po grubasku nie mogl ruszyc autem- 6 prob po czym kapnal sie ze reczny zaciagniety, wstal i poszedl do domu). Jedyna metoda? Moze USA to debile ale kontrole kierowcow jakie maja sa wedlug mnie jak najbardziej ok...

Czytajac wypowiedzi, niektorych osob juz wiem czemu tutaj nie zagladam- forum zostalo opanowane przez bande hejterow jezdzacych na skuterach z tesco w kasku tiger z doklejanymi rogami oraz naklejkami mocy dajacymi tysionc kuni.
Amen
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości

na górê