Airoh gp500 ?
• Strona 1 z 1
Airoh gp500 ?
Witam
Przemierzam się do kupienia kasku SHOEI XR1100, aczkolwiek dowiedziałem się ostatnio o nowym kasku Airoh gp500, co o nim sądzicie, bo nie mogę wyszukać żadnych opinii o nim.
Przemierzam się do kupienia kasku SHOEI XR1100, aczkolwiek dowiedziałem się ostatnio o nowym kasku Airoh gp500, co o nim sądzicie, bo nie mogę wyszukać żadnych opinii o nim.
- Lazer
- Świeżak
Czy jest to kask do jazdy na torze czy do śmigania poza torem? Ten Airoh wygląda mi na stricte torowy kask i spodziewałbym się, że jest głośny. XR-1100 możesz użyć zarówno w turystyce jak i na torze i nie jest przesadnie głośno przy prędkościach 100-150km/h.
Drugie bardzo ważne pytanie - czy mierzyłeś oba kaski? Może okazać się, że nie masz "Shoeiowej" głowy i wtedy będziesz musiał szukać czegoś innego.
Piszę to w oparciu o swoje doświadczenia z XR-1100. Nie - nie miałem do czynienia z tym GP500 i są to jedynie domysły. Możliwe, że miczab będzie coś wiedział.
Drugie bardzo ważne pytanie - czy mierzyłeś oba kaski? Może okazać się, że nie masz "Shoeiowej" głowy i wtedy będziesz musiał szukać czegoś innego.
Piszę to w oparciu o swoje doświadczenia z XR-1100. Nie - nie miałem do czynienia z tym GP500 i są to jedynie domysły. Możliwe, że miczab będzie coś wiedział.
-
Hyde - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości