nowy nolan n103 czy używka n104
• Strona 1 z 1
nowy nolan n103 czy używka n104
witam,
Generalnie do używek jestem dość sceptycznie nastawiony ale....
mogę wyrwać nolana 104 mało używanego, w zasadzie jak oglądałem do nie miał jakiś oznak używania, brak rys,z zmechaceń etc, z ważną gwarancąa. W tej samej cenie i w malowaniu jakie chcę, na ebay mogę kupić też nolana n103 - nówka. Budżet 800 pln. Co począć? Doradźcie.
Oba na głowie leżą podobnie ale to tylko parę minut podczas przymierzania, więc cieżko coś jednozacznie stwierdzić. No chyba że kupno używanego to totalna porażka.
Pozdrawiam
Generalnie do używek jestem dość sceptycznie nastawiony ale....
mogę wyrwać nolana 104 mało używanego, w zasadzie jak oglądałem do nie miał jakiś oznak używania, brak rys,z zmechaceń etc, z ważną gwarancąa. W tej samej cenie i w malowaniu jakie chcę, na ebay mogę kupić też nolana n103 - nówka. Budżet 800 pln. Co począć? Doradźcie.
Oba na głowie leżą podobnie ale to tylko parę minut podczas przymierzania, więc cieżko coś jednozacznie stwierdzić. No chyba że kupno używanego to totalna porażka.
Pozdrawiam
-
setup - Świeżak
Zdecydowanie nówka. Nie wiesz kto w tym jeździł i co ma na głowie. To jak z majtkami, możesz kupić nowe za 2 dychy albo używane CK też za 2 dychy. Zrobiłbyś tak? 

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości