Zobacz wątek - [K] KUPIĘ - CBR F3/F4, Thundercat - łódzkie
NAS Analytics TAG

[K] KUPIĘ - CBR F3/F4, Thundercat - łódzkie

Kupno, sprzedaż i zamiana pojazdów - dla tych, którzy nie lubią korzystać z http://gielda.scigacz.pl/ (ogłoszenia z gielda.scigacz.pl pojawiają się przy wszystkich artykułach w portalu Ścigacz.pl o pasujących do nich motocyklach)
_________

[K] KUPIĘ - CBR F3/F4, Thundercat - łódzkie

Postprzez fred89 » 15/2/2013, 16:15

Witam serdecznie.

Tak jak w temacie, poszukuję pięknego Kociaka z łódzkiego lub okolic. Nie interesują mnie składaki o czarnej przeszłości.
Zależy mi na dobrym stanie technicznym (wiadomo, że nie są to nowe maszyny, więc jakieś naprawy są normalne).
Zakup planuję już od listopada i tak szukam i szukam... Chciałbym na wiosnę już być dumnym właścicielem Yamahy ;).

Budżet jakim dysponuję to 6.000 - 8.000 PLN... Jeśli maszyna będzie warta to mogę jeszcze coś dorzucić :)

Będę bardzo wdzięczny za każde konkretne info o sprawdzonym sprzęcie.

Kontakt:
gg 7565685
email ap5sh@wp.pl
PW

Dla pomocnika dzięki któremu znajdę swoją maszynę - zaproszenie na "oblewanie" zakupionego Kociaka ;)

Pozdrawiam serdecznie
Fred89
Ostatnio edytowano 3/3/2013, 12:29 przez fred89, łącznie edytowano 1 raz
fred89
Świeżak

Postprzez fred89 » 3/3/2013, 12:27

UP!
Poszukuję już od dłuższego czasu swojej drugiej połówki :)...

Po doświadczeniu zdobytym na innych mniejszych pojemnościach, nadeszła pora na 600 cm3 :).

Mam 187cm więc potrzebuję większy motocykl, tym bardziej z właściwościami turystycznymi jak i sportowymi. Podczas kilku miesięcy poszukiwań faworytki, tok myślenia się zmieniał... Teraz wiem, czego chcę.

Poszukuję:

Honda CBR F3 (ewentualnie F4)
Yamaha YZF 600 R tzw. Thundercat
lub inna 600 która jest warta uwagi (Fazer, zx6r, gsxr)

Kwota jaką na dzień dzisiejszy chcę przeznaczyć to 6.000 - 7.000 zł (z ewentualną dopłatą +1000zł)

Wiem, że za tą cenę ideału nie trafię, dlatego w grę wchodzą modele do pewnych napraw i do dopieszczenia :)

Chcę KUPIĆ, więc jeśli chcesz sprzedać za tyle ile jest wart, to z pewnością się dogadamy, aby obie strony były zadowolone :)

Bardzo ważnym elementem decydującym jest również sam właściciel, jego uczciwość, rzetelność i słowność...
------

Będę wdzięczny za wszelkie info o motocyklu swoim/kolegi/znajomego który śmiało można polecić.

:cheers: po kupnie z pewnością się odwdzięczę ;)
fred89
Świeżak

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl