Pierwszy cross/enduro
Moderatorzy: Walenty, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, henio12323, Beavis
• Strona 1 z 1
Pierwszy cross/enduro
Witam,
W świecie motocykli jestem nowy i chcę kupić swoją pierwszą maszynę. szukam czegoś czym mógłbym poszaleć w terenie i nie zrobić sobie poważnej krzywdy, myślałem raczej o dwusuwie do 150cm3. Jestem dosyć wysoki(190cm) i ważę ponad 90kg wiec nie chce małego motoru na którym wyglądał bym śmiesznie. Budżet do 8tys. zł.
Proszę o pomoc bardziej doświadczonych w wyborze.
W świecie motocykli jestem nowy i chcę kupić swoją pierwszą maszynę. szukam czegoś czym mógłbym poszaleć w terenie i nie zrobić sobie poważnej krzywdy, myślałem raczej o dwusuwie do 150cm3. Jestem dosyć wysoki(190cm) i ważę ponad 90kg wiec nie chce małego motoru na którym wyglądał bym śmiesznie. Budżet do 8tys. zł.
Proszę o pomoc bardziej doświadczonych w wyborze.
- schogi
- Świeżak
za mało danych ;d
teren to pojęcie baaaardzo duze, mozesz ganiac dziennie kilka set km po pustyni, mozesz tez smigac na torach crossowych, mozesz ganiac po lesie i tutaj "sportowo" albo typowo turystycznie. określ sie ile chcesz jeździc i gdzie dokładnie chcesz jeździc i w jaki sposób. czy to ma byc spokojna turystyczna jazda, czy krecenie ile sie da
no i napisz czego oczekujesz od motocykla, ma byc sportowy i drogi w utrzymaniu, czy ekonomiczny ale z gorszym zawieszeniem, słabszym silnikiem itp itd... ( w zasadzie nie ma nic pomiędzy wiec alboi jedno albo drugie ;P )
teren to pojęcie baaaardzo duze, mozesz ganiac dziennie kilka set km po pustyni, mozesz tez smigac na torach crossowych, mozesz ganiac po lesie i tutaj "sportowo" albo typowo turystycznie. określ sie ile chcesz jeździc i gdzie dokładnie chcesz jeździc i w jaki sposób. czy to ma byc spokojna turystyczna jazda, czy krecenie ile sie da

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość