A1- a większy motocykl
• Strona 1 z 1
A1- a większy motocykl
siema jestem tu nowy ! wiec jak by co nie karać tylko poprawić xD
a więc. Chodzi mi o to bo mam 17 lat niedługo 18 i myślałem sobie kupić cbr 1000 rr bo widziałem naprawdę tanio dodam że mam prawo jazdy KAT A1 . Ale ona jest bez papierów . (A) I więc pytam jeżeli miał bym motocykl większy niż mógłbym jeździć i policja by mnie na nim złapała ( motocykl zarejstrowany i ubezpieczony itp ) co by było ? . (B) mam prawko policja mnie łapie na większym motocyklu niż mogę się poruszać bez papierów itd .
a więc. Chodzi mi o to bo mam 17 lat niedługo 18 i myślałem sobie kupić cbr 1000 rr bo widziałem naprawdę tanio dodam że mam prawo jazdy KAT A1 . Ale ona jest bez papierów . (A) I więc pytam jeżeli miał bym motocykl większy niż mógłbym jeździć i policja by mnie na nim złapała ( motocykl zarejstrowany i ubezpieczony itp ) co by było ? . (B) mam prawko policja mnie łapie na większym motocyklu niż mogę się poruszać bez papierów itd .
SIEMA
- NsR_PoweR_MaX
- Świeżak
Czyli jak mam kat a1 i jak bym jechał zarejstrowanym itp to płace 500 zł ? i tyle ?? !!! prawka mi nie zabierają ani moto ??!!!
SIEMA
- NsR_PoweR_MaX
- Świeżak
za brak kategorii jest 300 a nie 500 + przy ewentualnych stratach nie dziala OC co moze juz isc w tysiace
a jak Cie zlapia bez papierow to rozmowa zaczyna sie od 300 za brak uprawnien + 3500 za brak ubezpieczenia
a jak Cie zlapia bez papierow to rozmowa zaczyna sie od 300 za brak uprawnien + 3500 za brak ubezpieczenia
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
to niech mi to ktoś wytłumaczy
A) mam prawko A1 nie mam Policja mnie zatrzymuje nie mam ubezpieczenia motocykl nie zarestrowany itp ! ile płace ?
B) mam prawko A1 i motor zarestrowany opłacony itd ile płace ?
( jazda z godnie przepisami jazdy ruchu )
A) mam prawko A1 nie mam Policja mnie zatrzymuje nie mam ubezpieczenia motocykl nie zarestrowany itp ! ile płace ?
B) mam prawko A1 i motor zarestrowany opłacony itd ile płace ?
( jazda z godnie przepisami jazdy ruchu )
SIEMA
- NsR_PoweR_MaX
- Świeżak
- NsR_PoweR_MaX
- Świeżak
- NsR_PoweR_MaX
- Świeżak
Boshi napisał(a):Na ej to do kolegów z podwórka. Ty masz 17 lat z taką pisownią? przyszłość narodu....
Nie będziesz, jedynie to laweta, 300 zł + opłata za parking policyjny.
dorosły się znalazł ? :>
Niby jaka pisownia? widziałeś żebym tu przeklinal ? wulgaryzmy jakieś ? chciałem szybko zapytać pytanie . Więc niby jak miałbym sformułować to zdanie ? Ja będę nad tym myślał jak będę pisał maturę . Jeżeli nie muszę nie bede miał zamiaru pisać inaczej niż niżeli mi się to podoba .
SIEMA
- NsR_PoweR_MaX
- Świeżak
17 lat podpadasz pod postępowanie mandatowe.
NsR_PoweR_MaX nie chcę robić syfu tutaj, dlatego ostatni post wyjaśniający. Piszesz bez interpunkcji, używasz nadmiernie znaków wykrzyknika i pytajnika. Przeczytaj sobie twój ostatni post... "zapytać pytanie" nieźle.
lub
"A) mam prawko A1 nie mam Policja mnie zatrzymuje nie mam ubezpieczenia motocykl nie zarestrowany itp ! ile płace ?"
Nie idzie tego zrozumieć, masz prawko czy go nie masz? Przeczytaj jeszcze raz regulamin bo podpadasz pod kilka punktów...
koniec OT
NsR_PoweR_MaX nie chcę robić syfu tutaj, dlatego ostatni post wyjaśniający. Piszesz bez interpunkcji, używasz nadmiernie znaków wykrzyknika i pytajnika. Przeczytaj sobie twój ostatni post... "zapytać pytanie" nieźle.
lub
"A) mam prawko A1 nie mam Policja mnie zatrzymuje nie mam ubezpieczenia motocykl nie zarestrowany itp ! ile płace ?"
Nie idzie tego zrozumieć, masz prawko czy go nie masz? Przeczytaj jeszcze raz regulamin bo podpadasz pod kilka punktów...
koniec OT
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości