Czy warto jest robic A1 jak pozniej chce sie zrobic A i B?
• Strona 1 z 1
Czy warto jest robic A1 jak pozniej chce sie zrobic A i B?
Witam! Mysle nad zrobieniem sobie prawojazdy A1, ale czy to ma sens? Za 2 lata zrobil bym A i B razem i wyszlo by mnie duzo taniej, a ten tysiak by przepadl. Czy istnieje takie cos, ze jak zdam A1 to bede mial jakies uproszczone zdawanie na kategorie A? Pozdro i prosze o odp
- martin6230i
- Świeżak
zostaniesz zwolniony z egzaminu teoretycznego oraz robienia teorii podczas kursu. Jezeli masz zamiar zrobienia sobie tylko prawka, bez planowania kupna motocykla to raczej to nie ma sensu.
Jezeli jestes z walbrzycha, to pewnie bedziesz robil prawko u mojego instruktora, bo tylko on prowadzi kurs na A1. Wiec poza tym uproszczeniem mozesz liczyc jeszcze na dosc duza znizke i pozniej pewnie ulatwilby ci jakos A+B
Jezeli jestes z walbrzycha, to pewnie bedziesz robil prawko u mojego instruktora, bo tylko on prowadzi kurs na A1. Wiec poza tym uproszczeniem mozesz liczyc jeszcze na dosc duza znizke i pozniej pewnie ulatwilby ci jakos A+B
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
teoretycznie oplaca sie zawsze, chociazby zetkniecie sie z biurokracja pozniej
heh, a i lepiej szybko zaczac edukacje z przepisami

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
jak konicznie chcesz miec 125 to zrob jak nie to nie rob i kup 50cm.i tyle.to twoj wybor
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Ja kupiłem 50cm z myślą że mi starczy do tej magicznej 18 i co? Już go wystawiam na allegro=P To się nie opłaca ludzią, którzy myslą o większych mocach, albo wogóle jakiej kolwiek mocy 

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości