[Aktualności] Hyosung w Polsce daje 5 lat gwarancji...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Hyosung w Polsce daje 5 lat gwarancji..
Dyskusja na temat: Hyosung w Polsce daje 5 lat gwarancji na motocykle
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Hyosung w Polsce daje 5 lat gwarancji na motocykle
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Hyosung w Polsce daje 5 lat gwarancji na motocykle
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
działa to pewnie na tej samej zasadnie co w również Koreańskiej Kii, gdzie 7 lat gwarancji to jedna wielka fikcja i tyle. Dobrze ułozony chwyt reklamowy, gdzie potem okazuje się że trzeba robić drogie przeglądy i jest milion gwiazdek malutkim druczkiem czego gwarancja nie obejmuje a jest tego baaaardzo dużo :p<br><hr>rider525
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sprawdziłeś, czy po prostu gdybasz?<br><hr>misiekKomentatorzy napisał(a):działa to pewnie na tej samej zasadnie co w również Koreańskiej Kii, gdzie 7 lat gwarancji to jedna wielka fikcja i tyle. Dobrze ułozony chwyt reklamowy, gdzie potem okazuje się że trzeba robić drogie przeglądy i jest milion gwiazdek malutkim druczkiem czego gwarancja nie obejmuje a jest tego baaaardzo dużo :p<br><hr>rider525<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rider525
Masz samochód kia, czy po prostu powtarzasz głupoty które gdzieś tam uslyszales?
Drogie przeglądy, wow co roku wydaje na nie ok 600, 800 (co dwa lata jest większy). To jest pełny kkoszt z wszystkimi materiałami. Wg mnie cena podobna jak u innych - porównuje do moich wcześniejszych nowych samochodów. Zresztą chyba normalne jest to ze jeśli masz mieć gwarancje to pojazd ma być w dobrym stanie. No i sam na nie się decydujesz. Przecież nikt nie karze na nie jeździć.
Co do gwarancji to nie wiem za bardzo bo jak do tej pory (ceedowi minie zaraz 5 lat) skorzystałem dwa razy - raz pojawiła się rdza na ramieniu wycieraczki i ostatnio przestało się świecić jedno z dwóch siatelek podsufitowych z przodu. Obie sprawy załatwione na gwarancji.
Wg mnie z wyrokiem czy gwarancja jest dobra trzeba poczekać na informacje od użytkowników lub przeczytać jej zapisy. <br><hr>Arti
Masz samochód kia, czy po prostu powtarzasz głupoty które gdzieś tam uslyszales?
Drogie przeglądy, wow co roku wydaje na nie ok 600, 800 (co dwa lata jest większy). To jest pełny kkoszt z wszystkimi materiałami. Wg mnie cena podobna jak u innych - porównuje do moich wcześniejszych nowych samochodów. Zresztą chyba normalne jest to ze jeśli masz mieć gwarancje to pojazd ma być w dobrym stanie. No i sam na nie się decydujesz. Przecież nikt nie karze na nie jeździć.
Co do gwarancji to nie wiem za bardzo bo jak do tej pory (ceedowi minie zaraz 5 lat) skorzystałem dwa razy - raz pojawiła się rdza na ramieniu wycieraczki i ostatnio przestało się świecić jedno z dwóch siatelek podsufitowych z przodu. Obie sprawy załatwione na gwarancji.
Wg mnie z wyrokiem czy gwarancja jest dobra trzeba poczekać na informacje od użytkowników lub przeczytać jej zapisy. <br><hr>Arti
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości