RetBike - cena kontra jakosc
• Strona 1 z 1
RetBike - cena kontra jakosc
Witam
nosze sie z zamiarem zakupienia swojej pierwszej kurtki motocyklowej i za rada tu paru uzytkownikow zdecydowalem sie na jedna z dorbych zagranicznych marek ale gdy przeczytalem artykul na scigacz.pl o produkcji kurtek wszedlem na stronke firmy i ... zonk ... ich kurtki sa duzo tansze od zachodnich marek nawet duzo duzo duzo tansze... i oto moje pytanie czy ktos moze ma jedna z ich kurtek i moze sie wypowiedziec o jakosci ich produktu ???
nosze sie z zamiarem zakupienia swojej pierwszej kurtki motocyklowej i za rada tu paru uzytkownikow zdecydowalem sie na jedna z dorbych zagranicznych marek ale gdy przeczytalem artykul na scigacz.pl o produkcji kurtek wszedlem na stronke firmy i ... zonk ... ich kurtki sa duzo tansze od zachodnich marek nawet duzo duzo duzo tansze... i oto moje pytanie czy ktos moze ma jedna z ich kurtek i moze sie wypowiedziec o jakosci ich produktu ???
-
lukas00 - Świeżak
niczym specjalnie nie odbiegają od tej samej klasy produktów zachodnich:)poza ceną bo sa czesto ponad 2 x tansze:Ddałeś ciała:)Chyba,że zakupiłes jakiś full wypas to RetBike nie da rady.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
-
sopel - Świeżak
Ja mam kurtke RETSPORT i spodnie RETALLROUND. Doskonale się komponują ze sobą. Są świetne, mają drobne wady jak wyłażące nitki, odpruwająca się kieszeń wewnętrzna na komórke w kurtce, odpruwająca się klapa kieszeni w spodniach, ale za taką cenę świetne są. Miałem wywrotkę w tym kombinezonie i nic sie nie przetarło! Spodnie troche mi się zszorowały, ale tylko w takim stopniu że widać przetarcie, ale nie są zniszczone.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Mój znajomy ma kurtke retbike.ciekawa dosyc.ale za te pieniadze mozna kupic zajebista z goretexu firmy arlenness.kupmela kupiła za 600 na maksymalnym wypasie.Tansze tez sa.Mikołajki Pomorskie
np.kask arai kosztuje 800zł
rekawice arlen nes 160zł
buty od 200
Na prawde tam mozna sie tanio ubrac.Dziewczynie zamawiałem buty formy za 450zł i rozmiar nie pasował.bez problemu przysłali wieksze.takze polecam
np.kask arai kosztuje 800zł
rekawice arlen nes 160zł
buty od 200
Na prawde tam mozna sie tanio ubrac.Dziewczynie zamawiałem buty formy za 450zł i rozmiar nie pasował.bez problemu przysłali wieksze.takze polecam
- MAREKSP1
- Świeżak
ja mam kurtke + spodnie ret bike dokladnie taki zestaw jak kolega hefron i naprawde sprzet daje radae a jest za mala kase wiec polecam jedyny problem to rozmiar spodni w moim przypadku rozmiar M byl mi zamaly a XL duzo zaduzy wiec kupilem L i mam troche za krotkie nogawki ale to chyba wina tego ze mam dlugie nogi:/
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
-
[zt]michu - Świeżak
w okolicach predkości 250 km/h zaczynają się odrywać różne rzeczy od tej kurtki. sam widziałem, ale ogólnie za tę cenę nie jest najgorzej.
- antywiewiorka
- Świeżak
a ja widzialem jak sie pieknie rozchodzily szwy w spodniach tej firmy po kilkukrtonym zalozeniu. koles w sklepie mial reklamacje i w koncu wycofal cala marke retbike ze sklepu. mowie tu o olekmotocykle.pl
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
Tak jak bylo napisane wczesniej, problemy byly ale tylko z odzieza produkowana na poczatku istnienia firmy, teraz po zebraniu odpowiednich doswiadczen wszystkie produkty sa najwyzszej jakosci. Czytalem kilka recencji, opinie uzytkownikow i wiem ze jak bede kupowac ciuchy na przyszly sezon to bedzie to RetBike.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości