Cross 125 papiery i wielkość motoru!
• Strona 1 z 1
Cross 125 papiery i wielkość motoru!
Witam mam crossa 125ccm i ma on dokumenty od jakiejś Hondy 50ccm. Problemem jest to że ten cross wyglada jak 250ccm i czy gliniarze mogą się przyczepić do wielkości motoru? Cross jest teraz normalnie zarejestrowany i ubezpieczony ale jak mnie zatrzymają czy nie będą się czepiać wielkości motoru?
- lukaszx59
- Świeżak
hehe a czym sie bedzie róznił moto 250 a np 500 ? przecież one są identyczne często
do wielkosci sie przyczepic nie mogą. ale do pojemności juz tak
pozatym pokaz fotke bo 1 raz widze zarejestrowanego i ubezpieczonego crossa. zwykle widziałem enduro ale crossa nigdy.
jak cie zatrzymają to za wielkosc nic zrobic nie mogą. ale jak bedą spekulowali że to moze nie byc motorower to mogą wysłać cię na dodatkowe badania techniczne
do wielkosci sie przyczepic nie mogą. ale do pojemności juz tak

jak cie zatrzymają to za wielkosc nic zrobic nie mogą. ale jak bedą spekulowali że to moze nie byc motorower to mogą wysłać cię na dodatkowe badania techniczne
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Zacznijmy od tego czy posiadasz prawo jazdy? jezeli nie to mozesz miec spore klopoty. A przy wypadku jezeli dojda ze motor ma wieksza pojemnosc niz jest napisane w dowodzie to policja skieruje sprawe do prokuratora a prokurator do sadu gdzie mozesz dostac wyrok np.
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość