zjechany imbus - jak odkrecic ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mowisz ze takie wiertło da rade ? Zwykłe kompletnie nic nie wiercą. Tylko jedna śrube udało mi sie rozwiercic. Jutro spróbuje jeszcze z wykrętakiem chociaz nie wiem czy to zda egzamin bo łepek jest rozwiercony dość szeroko, ale spróbuje, a jak nie to tak jak radzisz takim wiertłem, ostatecznie akt desperacji i spawarka w ruch 

- Mentos1111
- Świeżak
spawarka mozesz potopić szybke
to juz lepiej wziąc np dremelka i tarczą przynajmniej naciąć rowek na srubokręt. dobry wkrętak i ma szanse pójść :d a jak nie to jeszcze bardziej podetnij i srubka sie rozpadnie
to juz lepiej wziąc np dremelka i tarczą przynajmniej naciąć rowek na srubokręt. dobry wkrętak i ma szanse pójść :d a jak nie to jeszcze bardziej podetnij i srubka sie rozpadnie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
tak jak ktoś wczesniej wspomniał - mokre szmaty na plastiki i dopiero spawac. ale to juz ostatecznosc bedzie ewentualnie. dremla nie posiadam niestety a była by to jakas alternatywa. natomiast normalnym fleksem nie dojde. Dwie glupie srubki a tyle zachodu
uporałem sie, skorzystałem z porady jednego z was, zakupiłem porządne wiertło do stali inox, kilkanascie sekund i dwie śruby rozwiercone
Jedno co mnie teraz denerwuje to to że mam w owiewkach nowe imbusy a nie oryginalne, róznia sie niestety od oryginalnych wygladem łba.ale trudno, przezyje.

uporałem sie, skorzystałem z porady jednego z was, zakupiłem porządne wiertło do stali inox, kilkanascie sekund i dwie śruby rozwiercone

- Mentos1111
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości