Kask enduro z szyba
• Strona 1 z 1
Kask enduro z szyba
Witam wszystkich.
Czy ktos moze polecic mi kask typu enduro ale z szyba? Jest kilka/kilkanascie modeli na rynku, ale wiekoszsc to malo mowiacy mi producenci. Zalezy mi na jakosci i dobrej widocznosci. Moj obecny kask nadaje sie do wymiany i pomyslalem wlasnie o takiej hybrydzie. W prasie moto ostatnio reklamuja cos co nazywa sie Rocc - kosztuje przyzwoicie ale nie wiem ile to warte. Sa jeszcze kaski Fly, LS2, czy kompletnie nieznane mi NOX albo Kenny.
Ma ktos jakies doswiadczenia? Warto?
Czy ktos moze polecic mi kask typu enduro ale z szyba? Jest kilka/kilkanascie modeli na rynku, ale wiekoszsc to malo mowiacy mi producenci. Zalezy mi na jakosci i dobrej widocznosci. Moj obecny kask nadaje sie do wymiany i pomyslalem wlasnie o takiej hybrydzie. W prasie moto ostatnio reklamuja cos co nazywa sie Rocc - kosztuje przyzwoicie ale nie wiem ile to warte. Sa jeszcze kaski Fly, LS2, czy kompletnie nieznane mi NOX albo Kenny.
Ma ktos jakies doswiadczenia? Warto?
- teddy-boy
- Świeżak
Shoei Hornet DS, najlepszy w klasie. Nie napisałeś ile chcesz przeznaczyć, a to podstawa.
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość