Yamaha yz 80
• Strona 1 z 1
Yamaha yz 80
Witam. Mam na oku oto takÄ… aukcjÄ™ : http://moto.allegro.pl/yamaha-yz-80-i2985890327.html .
Mam do was kilka pytań :
- ile mniej więcej warta ta rama
- ile muszę dołożyć , aby to jeździło ?
- ile kosztuje kompletny silnik do yz ?
- czy warto brać ? czy lepiej kupić całość ?
Mam do was kilka pytań :
- ile mniej więcej warta ta rama
- ile muszę dołożyć , aby to jeździło ?
- ile kosztuje kompletny silnik do yz ?
- czy warto brać ? czy lepiej kupić całość ?
- mates4514
- Świeżak
Według mnie się nie opłaca, bo potem szukać silnik, układ wydechowy itd. a rama może być w opłakanym stanie(luzy, ogumienie na wykończeniu, klocki również na wytarciu całkowitym)
Kupić cały kompletny motocykl i sobie sprawdzić na miejscu czy wszystko chodzi jak powinno.
Ramę można co jedynie wylicytować za grosze, a potem ja sprzedać po elemencie-co korzystniej wychodzi
A jeżelibyś się uparł na tą ramę, to popatrz na aukcje nad kompletnym silnikiem i układem wydechowym i podlicz sobie to wszystko w całość.
Potrzebny ci będzie kompletny silnik, układ wydechowy, układ chłodzący, nowy napęd(chyba, że z silnikiem byłby komplet tarcz i łańcucha) i gaźnik jeżeli byłby silnik bez niego.
Kupić cały kompletny motocykl i sobie sprawdzić na miejscu czy wszystko chodzi jak powinno.
Ramę można co jedynie wylicytować za grosze, a potem ja sprzedać po elemencie-co korzystniej wychodzi

A jeżelibyś się uparł na tą ramę, to popatrz na aukcje nad kompletnym silnikiem i układem wydechowym i podlicz sobie to wszystko w całość.
Potrzebny ci będzie kompletny silnik, układ wydechowy, układ chłodzący, nowy napęd(chyba, że z silnikiem byłby komplet tarcz i łańcucha) i gaźnik jeżeli byłby silnik bez niego.
-
Street4Fun - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości