Malowanie elementów - dolnośląskie.
• Strona 1 z 1
Malowanie elementów - dolnośląskie.
Witam,
Potrzebuję informacji odnośnie taniego fachowca od malowania lub osoby posiadającej kompresor, która chętna jest zarobić parę groszy. Potrzebuję pomalować bak oraz przedni błotnik od gsx-f (motocykl z 93 r. wiec nie zależy mi szczególnie na perfekcyjnie wykonanym malowaniu). Najlepiej z wrocławia lub okolicy (w obrębie dolnegośląska).
Czekam na info.
Pozdrawiam,
Potrzebuję informacji odnośnie taniego fachowca od malowania lub osoby posiadającej kompresor, która chętna jest zarobić parę groszy. Potrzebuję pomalować bak oraz przedni błotnik od gsx-f (motocykl z 93 r. wiec nie zależy mi szczególnie na perfekcyjnie wykonanym malowaniu). Najlepiej z wrocławia lub okolicy (w obrębie dolnegośląska).
Czekam na info.
Pozdrawiam,
- Kaczy_Wro
- Świeżak
jak chcesz to mogę ci to psiknąć, zapakuj w pudełko i wyślij pocztą polską ...
bak+ błotnik około 300 zł

-
maatiaas - Świeżak
ja kilka dobrych lat temu z 16 lat miałem malowałem bzyka swojego to wyszło super. mimo że nie miałem pro sprzętu zwykła spręzarka, stary rozkalibrowany pistolet. zero pojęcia o malowaniu. ale wyszło na prawde bardzo dobrze. zero zacieków. powierzchnia idealna. wiec nie widze problemu żeby malować samemu. kwestia tylko dobrać odpowiednie fabry podkłady itp. pomalowac na próbe jakiś stary garnek czy cos ;P zeby zobaczyc jak farba kryje i mozna mazac 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości