[Rękawiczki Fox] Rękawice enduro Fox Bomber - nasza...
• Strona 1 z 1
[Rękawiczki Fox] Rękawice enduro Fox Bomber - nasza.
Dyskusja na temat: Rękawice enduro Fox Bomber - nasza ocena
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rękawice enduro Fox Bomber - nasza ocena
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rękawice enduro Fox Bomber - nasza ocena
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Posiadam te rękawice ponad 3 lata, użytkowana na prawde w różnym terenie, trzymały manetki pezez około 10/12 tys km.... Zero dziór, pęknięć, poza normalnymi śladami użytkowania. POLECAM!!!<br><hr>PEXA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja też niestety po roku dziura na palcu wskazującym :/ Narzekałem też na ochraniacz na kostkach który naciska na rękę gdy dwa palce albo jeden trzymamy na klamce. W następnym sezonie poszukam czegoś innego<br><hr>iKomentatorzy napisał(a):Posiadam te rękawice ponad 3 lata, użytkowana na prawde w różnym terenie, trzymały manetki pezez około 10/12 tys km.... Zero dziór, pęknięć, poza normalnymi śladami użytkowania. POLECAM!!!<br><hr>PEXA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolego może źle dopasowałeś rozmiar, takie uszkodzenia jak dziury na końcach palców są związane ze złym dopasowaniem rozmiaru.Komentatorzy napisał(a):Posiadam te rękawice ponad 3 lata, użytkowana na prawde w różnym terenie, trzymały manetki pezez około 10/12 tys km.... Zero dziór, pęknięć, poza normalnymi śladami użytkowania. POLECAM!!!<br><hr>PEXA<br>Komentatorzy napisał(a):Ja też niestety po roku dziura na palcu wskazującym :/ Narzekałem też na ochraniacz na kostkach który naciska na rękę gdy dwa palce albo jeden trzymamy na klamce. W następnym sezonie poszukam czegoś innego<br><hr>i<br>
pozdr<br><hr>cwirex
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak dla mnie bomba- wprawdzie na moto niezbyt długo testowane, ale w rowerowym downhillu non stop, parokrotnie uratowały mi dłoń w kontakcie z skałami...<br><hr>crazykrak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rękawice super, używam ich od dłuższego czasu do mtb fr/enduro i czasami do xc. Tekst o używaniu ich w chłodniejsze dni jest lekką przesadą, chyba że chłód oznacza 10 stopni pow. zera
przy intensywnym używaniu raczej mało które rękawice przeżywają więcej niż dwa lata. Ale polecam, mam zawsze przy sobie dwie pary, jedną na zapas, nigdy nie wiadomo, co się stanie w górach
<br><hr>robert

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości