Zobacz wątek - Co polecacie pod kat. A2 [również do blokowania]?
NAS Analytics TAG

Co polecacie pod kat. A2 [również do blokowania]?

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Co polecacie pod kat. A2 [również do blokowania]?

Postprzez gieri » 19/1/2013, 22:38

Witam

Chcialbym wszystkich powitać, jestem nowiutki na forum. Wiem, że już są podobne tematy, ale poczekajcie z linczem ;)

Tam są różne warunki np. cenowe + pomagacie konkretnej osobie. Ja prosiłbym o wszystkie modele pasujące pod A2, również te które można blokować (czyli do 96 koni). Bez konkretnej ceny, bez jakiś specjalnych kryteriów.

Po prostu zbiorczy temat, wrzucajcie wszystko co można z czystym sumieniem polecić :) Myślę, że taki jeden temat to lepsza sprawa niż 10 osobnych, każdy coś dla siebie wybierze, a ja również chętnie skorzystam.

Pozdrawiam!
gieri
Świeżak

Postprzez aespeo » 19/1/2013, 23:21

zobacz sobie na allegro do 95 koni, bo tych motocykli jest baardzo duzo i watpie ze komus bedzie sie chcialo je wypisywac
BMW F650
aespeo
Świeżak

Postprzez gieri » 19/1/2013, 23:26

Owszem, jest bardzo dużo, dlatego proszę o pomoc w wybraniu tych najlepszych ;) Wystarczy jak każdy poleci coś od siebie, na czym się nie zawiódł, do czego ma sentyment, ważne, żeby mieściło się w kategorii A2 (przed lub po blokadzie), bardzo byście mi pomogli i innym użytkownikom zapewne też.

Pozdrawiam!
gieri
Świeżak

Postprzez leff » 20/1/2013, 00:25

oczywiscie, bo jestesmy wrozkami i wiemy czym jestes zainteresowany. Kryteria na A2 sa znane, wroc z pytaniem o konkretne modele - kloda
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê