[Honda CB1100] Honda CB1100 - modern oldschool
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Chodzi ci o ten o ten ciągnik rolniczy który dzięki swojej masie łapie sie na viatolla? Slyszalem że na to trzeba mieć kategorię T.<br><hr>IgoRRKomentatorzy napisał(a):Pepe,
Przejedź się Yamahą XJR 1300, a potem pogadamy o uczuciach...<br><hr>Wado<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kawasaki w800 dużo łądniejsze w tej hondzie nie podobają mi się sety bo za nowoczesne są<br><hr>yhyhy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak dla ścisłości: masa XJR z płynami - 245kg, a masa CB1100 - 248kgKomentatorzy napisał(a):Pepe,
Przejedź się Yamahą XJR 1300, a potem pogadamy o uczuciach...<br><hr>Wado<br>Komentatorzy napisał(a):Chodzi ci o ten o ten ciągnik rolniczy który dzięki swojej masie łapie sie na viatolla? Slyszalem że na to trzeba mieć kategorię T.<br><hr>IgoRR<br>
Ponadto XJR ma ok. 15 Nm momentu i przynajmniej 10 kucyków więcej.<br><hr>Wado
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
XJR jest niestety brzydasz od ciągników Zetor. Te dodatkowe 15Nm to jak rozumiem do obsługi urządzeń typu glebogryzałka?<br><hr>IgoRRKomentatorzy napisał(a):Pepe,
Przejedź się Yamahą XJR 1300, a potem pogadamy o uczuciach...<br><hr>Wado<br>Komentatorzy napisał(a):Chodzi ci o ten o ten ciągnik rolniczy który dzięki swojej masie łapie sie na viatolla? Slyszalem że na to trzeba mieć kategorię T.<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):Tak dla ścisłości: masa XJR z płynami - 245kg, a masa CB1100 - 248kg
Ponadto XJR ma ok. 15 Nm momentu i przynajmniej 10 kucyków więcej.<br><hr>Wado<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyrazy uznania dla autora tekstu za naprawde rzetelna i w pelni oddajaca istote sprawy ocene CB1100. Wg mnie najlepsza relacja sposrod wielu innych, jakie do tej pory czytalm. Mam to ogromne szczescie, ze jestem posiadaczem tej Hondy i wszystko, co bylo wyzej opisane, dokladnie pokrywa sie z moimi obserwacjami i odczuciami.
Ten motor i za 20 lat nadal bedzie i piekny, i uzyteczny. Mysle, ze moj 3,5-letni synek w koncu kiedys wywierci mi dziure w brzuchu, zeby go po mnie przejac. Gdyby moj ojciec mial oryginalna 750-tke, sam bym tak zrobil...
Ten motor to kwintesencja i ucielesnienie absolutnej, wrecz grzesznej przyjemnosci z jazdy na 2 kolach. Mam szczescie ujezdzac go w Hiszpanii, gdzie sezon caly rok, a ich drogi sa marzeniem dla kazdego kierowcy. 40 lat na to czekalem i powiem Wam, ze rzadko, bo rzadko, ale zycie miewa cudowne chwile. Wlasnie wtedy, gdy nia jade...
<br><hr>Tomazo
Ten motor i za 20 lat nadal bedzie i piekny, i uzyteczny. Mysle, ze moj 3,5-letni synek w koncu kiedys wywierci mi dziure w brzuchu, zeby go po mnie przejac. Gdyby moj ojciec mial oryginalna 750-tke, sam bym tak zrobil...
Ten motor to kwintesencja i ucielesnienie absolutnej, wrecz grzesznej przyjemnosci z jazdy na 2 kolach. Mam szczescie ujezdzac go w Hiszpanii, gdzie sezon caly rok, a ich drogi sa marzeniem dla kazdego kierowcy. 40 lat na to czekalem i powiem Wam, ze rzadko, bo rzadko, ale zycie miewa cudowne chwile. Wlasnie wtedy, gdy nia jade...

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hi, hi, hi, hi, hi, hi....Komentatorzy napisał(a):Pepe,
Przejedź się Yamahą XJR 1300, a potem pogadamy o uczuciach...<br><hr>Wado<br>Komentatorzy napisał(a):Chodzi ci o ten o ten ciągnik rolniczy który dzięki swojej masie łapie sie na viatolla? Slyszalem że na to trzeba mieć kategorię T.<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):Tak dla ścisłości: masa XJR z płynami - 245kg, a masa CB1100 - 248kg
Ponadto XJR ma ok. 15 Nm momentu i przynajmniej 10 kucyków więcej.<br><hr>Wado<br>Komentatorzy napisał(a):XJR jest niestety brzydasz od ciągników Zetor. Te dodatkowe 15Nm to jak rozumiem do obsługi urządzeń typu glebogryzałka?<br><hr>IgoRR<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości