Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Dąbrowski odda silnik Despres
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Dąbrowski odda silnik Despres

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Dąbrowski odda silnik Despres

Postprzez Åšcigacz » 12/1/2013, 12:28

Dyskusja na temat: DÄ…browski odda silnik Despres
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
DÄ…browski odda silnik Despres
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 12:28

Nie rozumiem, Przygoński odda swój dobry silnik i zamontuje do swojego motocykla silnik od Despresa z uszkodzonym 5tym biegiem? Przecież w klasyfikacji generalnej Przygoński traci raptem 6 minut do Despresa który jest kolejny w stawce. Skoro następny etap ma być szybki to Despres wysiądzie na nim z uszkodzoną skrzynią przez co Kuba może wskoczyć do pierwszej piątki motocyklistów. Nie rozumiem go, to jak strzał we własną stopę<br><hr>zainteresowany
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 12:39

może gdybyś dokładniej przeczytał artykuł to byś zrozumiał...<br><hr>ibanezz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 12:44

gdybym byl na miejscu Dabrowskiego nie oddalbym tego silnika za to zeszloroczne chamskie zachowanie Desprese w stosunku do swojego kumpla z teamu, skandal<br><hr>marko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 13:27

Komentatorzy napisał(a):Nie rozumiem, Przygoński odda swój dobry silnik i zamontuje do swojego motocykla silnik od Despresa z uszkodzonym 5tym biegiem? Przecież w klasyfikacji generalnej Przygoński traci raptem 6 minut do Despresa który jest kolejny w stawce. Skoro następny etap ma być szybki to Despres wysiądzie na nim z uszkodzoną skrzynią przez co Kuba może wskoczyć do pierwszej piątki motocyklistów. Nie rozumiem go, to jak strzał we własną stopę<br><hr>zainteresowany<br>
Czytaj uważnie. Dąbrowski odda silnik a nie Przygoński. To jest Dakar tego nie pojmiesz Ty jak i Ja po prostu tam trzeba być i to zrozumieć <br><hr>Oskar
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 14:32

Komentatorzy napisał(a):Nie rozumiem, Przygoński odda swój dobry silnik i zamontuje do swojego motocykla silnik od Despresa z uszkodzonym 5tym biegiem? Przecież w klasyfikacji generalnej Przygoński traci raptem 6 minut do Despresa który jest kolejny w stawce. Skoro następny etap ma być szybki to Despres wysiądzie na nim z uszkodzoną skrzynią przez co Kuba może wskoczyć do pierwszej piątki motocyklistów. Nie rozumiem go, to jak strzał we własną stopę<br><hr>zainteresowany<br>
Komentatorzy napisał(a):Czytaj uważnie. Dąbrowski odda silnik a nie Przygoński. To jest Dakar tego nie pojmiesz Ty jak i Ja po prostu tam trzeba być i to zrozumieć <br><hr>Oskar<br>
o, faktycznie mój gruby błąd. To trochę zmienia postać rzeczy. <br><hr>zainteresowany
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 15:27

Komentatorzy napisał(a):Czytaj uważnie. Dąbrowski odda silnik a nie Przygoński. To jest Dakar tego nie pojmiesz Ty jak i Ja po prostu tam trzeba być i to zrozumieć <br><hr>Oskar<br>
Komentatorzy napisał(a):o, faktycznie mój gruby błąd. To trochę zmienia postać rzeczy. <br><hr>zainteresowany<br>
Despres dostanie +15' kary więc Dąbrowski się pięknie przysłużył koledze z zespołu :D<br><hr>kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 15:28

rozumie jak to bylby koniec rajdu i Dabrowski byl 30 a Cyril w 10tce ale w polowie rajdu to lipa i tyle , wolalbym nie wystartowac jak ma a byc czescia zamienna hahaaa Dabrowski wygrac nie potrafi to liczy na fairplay heheh zalosne<br><hr>yy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 15:44

Co z polskim teamem? Tak glosno bylo przed rajdem o tym. Silnik powinien trzymac dla Przygonskiego lub innego Polaka. W tym przypadku powolywanie niby teamu nie mialo sensu, wiadomo ze to na sile bylo robione. gowno to warte. Nigdy on by nie dal wam silnika predzej by nasypal piasku do baku i skonczyl rajd na defekcie, frajerzy!!<br><hr>fgh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 17:23

To tylko moje przypuszczenia, ale może Dąbrowski wie "coś" o tym silniku, czego nie wie nikt inny i dlatego postanowił go oddać Despresowi zanim by eksplodował.
Ja też wybrałbym silnik bez piątego biegu, zamiast silnika który może za chwilę paść :)
Choć zakładam że w takim rajdzie decydują trochę inne reguły, umowy sponsorskie i inne beznadziejne zobowiązania wobec producenta... szkoda.<br><hr>Kał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 18:20

To idiotyzm!<br><hr>x
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 22:15

Komentatorzy napisał(a):To tylko moje przypuszczenia, ale może Dąbrowski wie "coś" o tym silniku, czego nie wie nikt inny i dlatego postanowił go oddać Despresowi zanim by eksplodował.
Ja też wybrałbym silnik bez piątego biegu, zamiast silnika który może za chwilę paść :)
Choć zakładam że w takim rajdzie decydują trochę inne reguły, umowy sponsorskie i inne beznadziejne zobowiązania wobec producenta... szkoda.<br><hr>Kał<br>
Kolega "Kał" widać że nie ma bladego pojęcia o ściganiu się w rajdzie takim jak Dakar, nie wie nic o zależnościach Orlen Teamu i współpracy z fabryką KTM czy o samej współpracy w ramach zespołów.
Gratuluję pomysłu, że Dąbrowski będąc poza pierwszą 50tką miałby oddać "padający" silnik Despresowi walczącemu o zwycięstwo. <br><hr>dominik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/1/2013, 23:08

Komentatorzy napisał(a):To tylko moje przypuszczenia, ale może Dąbrowski wie "coś" o tym silniku, czego nie wie nikt inny i dlatego postanowił go oddać Despresowi zanim by eksplodował.
Choć zakładam że w takim rajdzie decydują trochę inne reguły, umowy sponsorskie i inne beznadziejne zobowiązania wobec producenta... szkoda.<br><hr>Kał<br>
Komentatorzy napisał(a):Kolega "Kał" widać że nie ma bladego pojęcia o ściganiu się w rajdzie takim jak Dakar, nie wie nic o zależnościach Orlen Teamu i współpracy z fabryką KTM czy o samej współpracy w ramach zespołów.
Gratuluję pomysłu, że Dąbrowski będąc poza pierwszą 50tką miałby oddać "padający" silnik Despresowi walczącemu o zwycięstwo. <br><hr>dominik<br>
Wyluzuj koleś, rozmawiasz z kałem. :D<br><hr>Kał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê