Opona dobra a powietrze schodzi
• Strona 1 z 1
Opona dobra a powietrze schodzi
Mam skutera vivacity z 2005 r. Ostatnio mam tak że po jednym dniu powietrze mi uchodzi z tylnego koła. Opona jest dobra i wentyl też. Nie wiem co mam z tym zrobić.
Przepraszam jeżeli wybrałem nie ten dział wydawał mi się on odpowiedni do tego problemu.
Przepraszam jeżeli wybrałem nie ten dział wydawał mi się on odpowiedni do tego problemu.
- patrykp4
- Świeżak
Z ktorego roku masz opone? DOT prawde Ci powie.... Moze fellga jest w kiepskim stanie albo przez wentyl ucieka.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
komin uszkodzony przy feldze lub sciagnij calkiem opone wyczysc dokladnie szczotka druciana lub papierem sciernym ranty felg ale od srodka. Idz do jakiegos wulkanizatora niech Tobie opone wysmaruje mascia montazowa do opon i nie bedzie uciekac (sprawdzone)
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
a felga jest prosta??
Jezeli dzieje sie tak to zrob tak napompuj opone do twardosci i wloz kolo do wanny z woda lub miska i szukaj przyczyny bo jezeli opona i felga dobra to tylko cos z kominem lub wentlem jest nie tak posprawdzaj dokladnie a napewno znajdziesz przyczyne
Jezeli dzieje sie tak to zrob tak napompuj opone do twardosci i wloz kolo do wanny z woda lub miska i szukaj przyczyny bo jezeli opona i felga dobra to tylko cos z kominem lub wentlem jest nie tak posprawdzaj dokladnie a napewno znajdziesz przyczyne
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości