Zbiornik paliwa Suzuki Bandit
• Strona 1 z 1
Zbiornik paliwa Suzuki Bandit
Niestety bak w moim Bandycie jest w kiepskiej formie, dlatego zastanawiam się nad jego wymianą. Czy może ktoś z Was orientuje się, czy baki z rocznika 2005/2007 różnią się od tych montowanych w modelu od 2009 roku? Jak wygląda sprawa z różnicami pomiędzy wersją naked i z owiewkami? Osobiście przeszukałem allegro, ebaya i pomimo faktu, iż są różne opisy aukcji, nie mogę doszukać się różnic...
Mam nadzieję, że w dobrym dziale piszę. Pozdrawiam!
Bandit 650 N
- peeoo
- Świeżak
Re: Zbiornik paliwa Suzuki Bandit
peeoo napisał(a):Niestety bak w moim Bandycie jest w kiepskiej formie, dlatego zastanawiam się nad jego wymianą. Czy może ktoś z Was orientuje się, czy baki z rocznika 2005/2007 różnią się od tych montowanych w modelu od 2009 roku? Jak wygląda sprawa z różnicami pomiędzy wersją naked i z owiewkami? Osobiście przeszukałem allegro, ebaya i pomimo faktu, iż są różne opisy aukcji, nie mogę doszukać się różnic...
nie marozcy pomiedzy naked a wersją "F" czy "S" bak to bak jedyna różnica jest w profilu baku miedzy rocznikami po lifcie czyli przełom 2000/2001 a nowszymi czyli 2005 i w górę oraz z tego co sie orientuje rezerwa w nowszych jest przełanczana automatycznie.
Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości