Wskaźnik załączonego biegu Yamaha YZF R125
• Strona 1 z 1
Wskaźnik załączonego biegu Yamaha YZF R125
Witam! Od kilku dni jestem posiadaczem nowej R125 i poszukuję do niej wskaźnika załączonego biegu. Moje pytania.. Czy ktoś z Was ma taki wskaźnik? Gdzie można go kupić? Czy dobrze jeździ się bez niego?? Dziękuję i pozdrawiam 

- Zeruu98
- Świeżak
w 125 ccm to raczej taki bajer
mozna podpasować pewnie bo to raczej rzeczy uniwersalne. sam sobie programujesz itp kupic mozna na allegro. czy sie dobrze jeździ ? tak samo jak i z nim. jedynie widzisz na jakim biegu jedziesz. z tym że w takiej 125 i tak wiadomo na jakim biegu jestes. silnik nie jest na tyle elastyczny jak sprzety kilka-kilkanascie razy mocniejsze żeby sie mylic i np z 4 biegu wyprzedzac gdzie mozna np zredukować do 3 i wyprzedzic efektowniej 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Szczerze? zaczynałem z wskaźnikiem biegów i szczerze mówiąc bez niego jezdzi mi się dużo gorzej - w chinczykach mam ten bajer, to jest ok ale np. jezdze sobie od czasu do czasu moim Daelimem vt 125 a tam jest tylko kontrolka luzu i do tego 5 biegow... i zazwyczaj albo szukam 6tki albo ciężko jest mi wbić luz, bez tego czujnika jedziemy z biegami na sam doł a np. z nim już z dwójki mozemy wrzucić luz i z głowy. Jest to na pewno przydatny bajer, jak się ktoś przywyczaji to ciężko jest sie odzwyczaic 

- michau_ek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości